OTO FARELERİ KISKIVRAK..!

Çanakkale’nin de aralarında bulunduğu 6 ilde gerçekleştirilen operasyonda, otomobil hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 12 şüpheli yakalandı…

OTO FARELERİ KISKIVRAK..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
4.259
A+
A-

Oto hırsızlık şebekesine karşı yaklaşık 6 ay istihbarat çalışması ve teknik takip gerçekleştiren polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için İstanbul, Kocaeli, Çanakkale, Konya, Sinop ve Ağrı’da belirlenen adreslere operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda suç örgütünün lideri olduğu öne sürülen E. E’nin de (38) aralarında bulunduğu 12 kişi yakalandı.

Önce çarpıyor sonra çalıyorlardı…

Bostancı Sanayi Sitesi’nde kaportacı dükkanı işleten E.E. ve adamlarının, ağır hasarlı araçların aynı marka ve modellerine otomobille çarparak maddi hasarlı kaza yaptıkları, tamir etmek bahanesiyle sahibinden aldıkları aracın anahtarını kopyaladıkları, tamirin ardından sahibine teslim ettikleri aracı, kopyaladıkları anahtarla  daha sonra çaldıkları iddia edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden 2’si, ifadeleri alındıktan sonra soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakılırken, 10 kişi adliyeye sevk edildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş