PARA İÇİN DEĞER MİYDİ..!

Borçlarını ödeyemediği için bunalıma giren genç kendini asarak hayatına son verdi. Ölmeden saniyeler önce boynuna geçirdiği kemer ile çektiği son fotoğrafı kız arkadaşına gönderdiği öğrenildi…

PARA İÇİN DEĞER MİYDİ..!
Yayınlama: 15.02.2018
9.625
A+
A-

Borçlarını ödeyemediği için bunalıma giren genç kendini asarak hayatına son verdi. Ölmeden saniyeler önce boynuna geçirdiği kemer ile çektiği son fotoğrafı kız arkadaşına gönderdiği öğrenildi…

 

Çalıştığı iş yerinden birkaç aylık maaşını alamayan 25 yaşında ki Doğukan Ö’nün çevresine borçlanınca kız arkadaşından yardım istediği ve onun kredi kartını kullanarak çektiği nakit para ile bu borçların bir kısmını kapattığı öğrenildi. Ancak dün kredi kartının son ödeme günü olmasına karşın maddi sıkıntı nedeniyle parayı denkleştiremeyen Doğukan’ın bunalıma girdiği ve telefonla görüştüğü kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra kendini eve kilitlediği kaydedildi.

 

Erkek arkadaşının, telefonu kapatmasının hemen ardından boynuna geçirdiği kemer ile çektiği fotoğrafı göndermesi üzerine şoka giren genç kız intihar edebileceği endişesiyle polisi alarma geçirdi. 112 sağlık ekibi ile birlikte derhal Atatürk Caddesi üzerinde HDP il binasının bulunduğu apartmandaki adrese gelen emniyet güçleri, çağrılarına cevap alamayınca çağırdıkları çilingire 2. katta ki kilitli kapıyı açtırdı.

 

Kapının açılmasıyla birlikte korkunç manzarayla karşılaşıldı. Fotoğrafta olduğu gibi pantolonundan çıkardığı kemeri boynuna geçirerek kendini kalorifer borusuna asan Doğukan Ö’nün cansız bedeniyle karşılaşıldı. Sağlık görevlilerince de öldüğü rapor edilen gencin cesedi, savcının gelmesinin ardından morga kaldırıldı. Sinir krizi geçiren kız arkadaşına ise sağlık ekipleri müdahale etti.

 

Sevenlerini yasa boğan intihar olayın da iki üzücü detay ise hafızalara kazındı. Birincisi kendini asmasına rağmen öldüğünde ayaklarının yere değiyor olmasıydı. Çünkü bu durum son ana kadar kurtulma imkanı olmasına rağmen artık yaşama umudunun olmadığını gösteriyordu. Bir diğer unsur ise tüm bu yaşananlara rağmen kapıyı açan çilingirin 50 liralık çilingir ücretinin peşine düşerek, sevgilisi öldüğü için sinir krizi geçiren genç kızdan tahsil etmesiydi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.