PETEK PETEK ÖRÜLEN BİR BAŞARI HİKAYESİ..!

PETEK PETEK ÖRÜLEN BİR BAŞARI HİKAYESİ..!
Yayınlama: 03.05.2023
Düzenleme: 04.05.2023
1.291
A+
A-

Bayramiç’e yerleşerek Kazdağlarında arıcılık yapan Derya Demircan’ın Yeni Asır Gazetesi tarafından“Başarılı Kadın Girişimci Ödülü”ne layık görüldüğü törende yaptığı konuşma geceye damga vurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan aldığı 30 kovanla başladığı iş hayatında şuan Türkiye’nin prolin ve antioksidan derecesi en yüksek ballarını üreten Queenida Honey firmasının kurucusu Derya Demircan; “Bu ödülü işini adam gibi değil kadın gibi yapanlar ve hayallerinin peşinde giden tüm kadın girişimciler adına alıyorum” dedi…

 

Yeni Asır Gazetesi’nin düzenlediği Ege Yatırım İhracat İnovasyon Teknoloji (EGE YİİT) Ödül Töreni Balçova’daki Hyatt Regency İzmir İstinye Park’ta gerçekleşti. Başarılı iş insanlarını buluşturan geceye, sanat ve siyaset dünyasından birçok tanınmış isim katıldı.

 

 

GECEYE DAMGA VURDU…

 

Şehir yaşamından uzaklaşmak için İstanbul’u terk ederek Çanakkale’ye gelen ve Kazdağları’nın eteklerinde Bayramiç’e yerleşerek 30 kovanla başladığı arıcılık serüvenini 400 kovana çıkararak bugün Türkiye’nin prolin ve antioksidan derecesi en yüksek ballarını üreten Queenida Honey firmasının kurucusu Derya Demircan, ‘Başarılı Kadın Girişimci Ödülü’ne layık görüldü.

 

Ödülünü, AK Parti İzmir milletvekili adayı, gazeteci yazar Şebnem Bursalı’nın elinden alan Derya Demircan” ‘Sen yapamazsın, erkek işidir’ diyenlere karşı hayallerinin peşinde giden tüm kadın girişimciler adına bu ödülü almak istiyorum. İşini adam gibi değil kadın gibi yapanlara bu ödül armağan olsun dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş