REİS GEREKENİ YAPAR..!

İki yıl önce büyük umutlarla AK Parti’ye geçen rakip siyasetçi, yaşadığı hayal kırıklığı ve öfkesini sosyal medyadan kustu…

REİS GEREKENİ YAPAR..!
Yayınlama: 01.02.2017
5.584
A+
A-

Doğru Yol Partisi’nin fanatiklerinden Ercan Kalmaoğlu, tam iki yıl önce iktidarın çekim gücüne daha fazla dayanamamış ve AK Parti saflarına katılmıştı. DYP eski Gençlik Kolları Genel Başkanı olan Kalmaoğlu ve beraberindeki yaklaşık 30 kişilik heyete, Ak Parti İl binasında gerçekleştirilen törende rozetlerini o günkü İl Başkanı Erdener Can takmış ve birlikte güzel işlere imza atacağız mesajı vermişti.

 

Ancak o söz tutulamamış ve birliktelik sağlanamamış olacak ki Ercan Kalmaoğlu, tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi. Büyük umutlarla katıldığı AK Parti’nin Çanakkale teşkilatlarınca kabullenilmemek biryana dışlanmaktan yakınan Kalmaoğlu, yaşadığı hayal kırıklığı ve öfkesini şahsi facebook hesabından kustu.

Özellikle son zamanlarda yoğun eleştirilere hedef olan il başkanlığı başta olmak üzere ilçe yönetimine de tepki gösteren Kalmaoğlu; “Davamızı biz savunuyoruz, her tarafta bizi dışlıyorsunuz. Hey il ve ilçe sizden bir cacık olmaz. Reis görse bu durumunuzu inanıyorum ki gerekeni yapar. Bizler sizler için siyaset yapmıyoruz, Reis için varız ve ölene kadar, sonuna kadar, o kadar…” şeklinde paylaşımda bulundu.

 

Öfkesine hakim olamayan Kalmaoğlu, hemen ardından “Sabrın da bir sonu var artık yeter. Bundan sonra yazdıklarımdan kimse hesap sormaya kalkmasın. Çok yakında neler oluyor hayatta benden söylemesi” diyerek ikinci bir paylaşım yaptı. Tepkisi beğeni ve yorumlarla destek alırken bir kişinin; “Seçim zamanı geldi mi her yere koşan bizler ama çalışmayanlar ve tek iki resim çekilip paylaşanlar hep ön planda. Neyse yine fazla konuşmayalım yaramaz insan olurum” şeklinde yaptığı yorum dikkat çekti.

 

Öte yandan gece “Bundan sonra yazdıklarımdan kimse hesap sormaya kalkmasın” diye yazan Ercan Kalmaoğlu’nun sabah olmadan birkaç saat içerisinde iddiaya göre gelen uyarı ile paylaşımlarını silmesi dikkatlerden kaçmadı!

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş