Sanat Sokakta…

Çanakkale Kent Konseyi Kültür ve Sanat Meclisi Sanat Sokağı Çalışma Grubu tarafından düzenlenen “Sanat Sokakta” etkinliği kentlilerden büyük ilgi gördü.

Sanat Sokakta…
Yayınlama: 02.11.2016
2.211
A+
A-

Etkinliğin Halk Bahçesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve çok sayıda davetli katıldı. Hafta sonu boyunca devam eden etkinlikler kapsamında resim, keçe, seramik, yeni hat, fotoğraf, cam füzyon gibi çalışmaların bulunduğu çok sayıda stant açıldı. 

Başkan Gökhan da stantları gezerek, bilgiler alırken burada yaptığı konuşmada, “Çanakkale’de bu işi amatör olarak yapan, sanat ve el üzerine çalışan birçok hemşerimiz var. Bunları göre göre, katılan insanların da artacağını düşünüyorum. Zaten bizim de seramik olsun, yazar ve sanatçı evinde etkinlikler olsun atölyelerimiz var. Ayrıca bu konuda özel öğretmenler var. Dolayısı ile sanat üzerine hevesi ve becerisi olan insanlar bunları üretme fırsatı buluyorlar. Bu da Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile yapılmış bir etkinlik. Umarım başka bir zaman diliminde daha uzun soluklu bir sergileme olabilir. Bugüne özel olduğu için 2 günlük bir sergi oldu. İleride ayrıca bir günde sergilenmesini sağlayabiliriz. Herkesin ellerine sağlık çok güzel olmuş” dedi. Hafta sonu boyunca ziyarete açık kalan Sanat Sokağına kentliler de büyük ilgi gösterdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.