Şehitlikler Zarar Görmedi

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, sağanak yağışın ardından meydana gelen sel baskınının yol açtığı olumsuzlukları yerinde inceledi. İdari ve teknik ekip ile birlikte sabaha kadar gece nöbet tuttu.

Şehitlikler Zarar Görmedi
Yayınlama: 29.11.2016
6.102
A+
A-

Dün geceden itibaren etkili olan aşırı yağmur sadece Eceabat merkezde değil Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan içersinde ve köylerde de bazı olumsuzluklara yol açtı. Şehitliklerde herhangi bir hasar meydana gelmezken yolların bazı kesimleri su baskını nedeniyle trafiğe kapandı. Kilitbahir-Alçıtepe yolu ve Kabatepe-Alçıtepe yolu bir süre geçişlere engel oldu.

Kısa bir süre önce göreve başlayan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, gün boyunca hizmet bölgesi içersinde incelemelerde bulundu. Kapanan yolları denetleyen Kaşdemir, yeniden trafiğe açılmaları için ekipleri yönlendirirken Behramlı, Alçıtepe, Bigalı ve Kocadere köylerini bizzat ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

 

Bölgedeki aksaklıkları ve çalışmaları an ve an Vali Orhan Tavlı’ya aktararak bilgi veren İsmail Kaşdemir, İlçe Jandarma ekipleri ve diğer kurumlarla koordineli çalıştı. Kabatepe bölgesinde suya saplanan bir araç kurtarılırken, iş makineleri yolları açmak, ekipler ise mahsur kalanları kurtarmak için büyük bir özveriyle çalıştı.

 

Gündüz Tarihi Alanda mücadele eden Kaşdemir ile beraberinde ki idari ve teknik ekipler, devam eden yağmur nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara müdahale için gecede sabaha kadar nöbette kaldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş