Selam Getirdi, Paraları Götürdü…!

Piyasadan topladığı milyonlarca lira ile kayıplara karışan geç işadamı Çanakkale’de gündeme oturdu.

Selam Getirdi, Paraları Götürdü…!
Yayınlama: 10.01.2017
9.177
A+
A-

Çanakkale son zamanların en büyük vurgunlarından birine şahit oldu. Siyasi kimliğiyle de yakından tanınan genç işadamı, dolandırdığı vatandaşların paralarıyla sırra kadem basarken arkasında kara kara düşünen mağdurlar bıraktı.

 

Bir dönem kamu şirketi GESTAŞ’ta çalışan daha sonra İl Özel İdaresi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde görev yapan ve aynı zamanda da inşaat ve araç kiralama işleriyle ticaretle de uğraşan M.U. nun kooperatif kurma vaadiyle piyasadan topladığı 3 milyon 700 bin lirayla kayıplara karıştığı konuşuluyor.

 

Mağdurlar arasında çok sayıda tanınmış işadamı bulunduğu, bunlardan bir olan ve süt mamulleri işi ile uğraşan M.G’nin sadece tek başına 875 bin lira kaptırdığı iddia edilirken diğerlerinin kredi çekip kendi elleriyle paraları teslim ettikleri ifade ediliyor.

 

Kaybedilen meblağın bu derece yüksek ve dolandırılanların tanınmış isimler olmasının M.U. nun yine güçlü bir siyasi ismi kullanmasından kaynaklandığı ileri sürülüyor. O isme güvenerek paralarını teslim edenlerin şimdi kendisini arayarak yardım istedikleri ancak olayla bir ilgisi olmayan siyasinin elinden bir şey gelmediği koşuluyor.

 

En son Isparta hava limanında görüldüğü iddia edilen M.U. nun yurt içinde mi yoksa dışında mı olduğu bilinmiyor ancak mağdurlar telefonu ve sosyal medya hesapları kapalı olmasına karşın umutla izini bulmaya çalışıyor. 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş