SİYASİ NEZAKET BUDUR!

Ak Partili Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş bugün açılışı yapılan kapalı pazar yerine CHP’li belediye başkanın adını verdi. Siyasi nezaket dersi veren Yavaş taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.

SİYASİ NEZAKET BUDUR!
Yayınlama: 30.03.2018
8.662
A+
A-

Umurbey Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazar Yeri, düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Kapalı Pazar Yeri’ne, Umurbey’de uzun yıllar Belediye Başkanlığı yapan CHP’li Halil Alanlıoğlu’nun ismi verildi.

300 BİN TL’YE MAL OLDU

Umurbey beldesinde, geçen yıl Eylül ayında yapımına başlanan bin 100 metrekare alan üzerine kurulu Kapalı Pazar Yeri tamamlandı. 300 bin TL’ye mal olan pazar yerinin 500 metrekare alanı giyim, 600 metrekare alanı ise sebze ve meyve bölümünden oluştu. Bugün belde merkezindeki Halil Alanlıoğlu Kapalı Pazar Yeri’nin açılışı için tören düzenlendi. Açılış törenine, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Lapseki Belediye Başkanı AK Partili Eyüp Yılmaz, Umurbey Belediye Başkanı AK Partili Sami Yavaş, Çardak Belediye Başkanı AK Partili Basri Ulaş, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Pazaryerinin açılış töreninde AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan’ın gönderdiği tebrik mesajı okundu.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, pazar yerinin açılışı öncesinde yaptığı konuşmada, “Kapalı Pazar yerimizin açılışıyla pazarcı esnafımızla bizde yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Bugünlerde 4’üncü yılımızı doldurmuş bulunuyoruz. Size vaat ettiğimiz, yapmakla mükellef olduğumuz, anlattığımız sorunların hepsini peyderpey çözmeye devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra daha güzel bir ortamda, daha iyi ve bol kazançlı bir şekilde pazarcılarımızın satışları devam eder. Yeni Pazar yerimizi halkımıza ve pazarcılarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş ve beraberindeki protokol üyeleri Pazar yerinde kurulan tezgahları gezdi.

16 YIL BAŞKANLIK YAPTI

1973-1989 yılları arasında tam 16 yıl belediye başkanlığı görevinde bulunan Halil Alanlıoğlu beldede çok sevilen ve sayılan bir insandı. Beldeye büyük hizmetlerde bulunan Alanlıoğlu’nun adı kapalı pazar yerinde yaşayacak, Umurbeyliler onu rahmetle anmaya devam edecek.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.