SİZİN TALEBİNİZ BİZİM İÇİN TALİMATTIR..!

SİZİN TALEBİNİZ BİZİM İÇİN TALİMATTIR..!
Yayınlama: 17.04.2023
Düzenleme: 19.04.2023
1.087
A+
A-

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Ayhan Gider, Çanakkale şehir merkezinde vatandaşlar STK temsilcileri ile bir araya geldi…

 

Seçim çalışmaları kapsamında yeni haftaya Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret ederek başlayan AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Ayhan Gider, dernek başkanı Gülşen Uz ile şehit yakınları ve gazilerle buluştu. Gider, burada yaptığı görüşmede şehit aileleri ve gazilerin güncel konular hakkındaki görüşlerini dinledi.

 

 

ŞEHİT AİLELERİ SANA İNANIYOR VE GÜVENİYOR…

 

Ayhan Gider’e, HDP’nin 6’lı Masa yakınlaşmasından duydukları rahatsızlığı dile getiren şehit yakınları, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde şehit ailelerinin ve gazilerin sesi olarak Ayhan Gider’e güvendiklerini ve destekçisi olduklarını ifade ettiler.

Dernek bahçesinde şehit yakınlarına hitap eden Gider; “Sizler, bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Memuriyetimden bu yana; sizlerle tanışıyoruz, birbirimizi biliyoruz. Aramızda, konuşmadan dahi birbirini anlayabilecek güçlü bir bağ var. Arzu ve talepleriniz, bizler için her zaman bir talimat oldu. Bu bakış açısındaydık her zaman. Bu dün de böyleydi, yarın da böyle olacak. Sizler bu memleket için canınızı verdiniz, kanınızı verdiniz, evladınızı verdiniz. Tüm şehitlerimiz aklımızda ve attığımız her adımda onların kahramanlık ve fedakarlıklarını hatırlayarak, onların arzu ettiği bir geleceği tesis etmek için çabalayacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaret kapsamında dernek başkanı Gülşen Uz ve gaziler, Çanakkaleli şehitlerin adının yazılı olduğu bir tabloyu ve bayrağa sarılı Kuran-ı Kerim’i Ayhan Gider’e takdim ettiler.

 

 

PAZARCILARDAN ŞARKILI KARŞILAMA…

 

Aynalı Çarşı ve Pazar Pazarı esnafını da ziyaret eden Gider, burada Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte esnaflrla ve vatandaşlarla selamlaştı.

Gider’e başarılar dileyen esnaflar, Ak Parti seçim şarkılarıyla Gider’i karşıladı. Güne Çanakkale merkez ilçede görev yapan mahalle ve köy muhtarlarıyla iftar yaparak devam eden Ayhan Gider, muhtarların güncel sorun ve taleplerini dinledi. Gider, muhtarlara yaptığı açıklamada; “Dün nasıl hizmet ettiysek, yarın da aynı şekilde devam edeceğiz. Bir sorun varsa, yine sizlerle birlikte biz çözeceğiz” dedi.

Barbaros Mahallesi’nde kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla selamlaşan Gider, Çanakkalelilerin sorunlarını dinledi. Vatandaşlara hitap eden Gider; “Sorun ne olursa olsun, konu ne olursa olsun. Bizler sürekli ulaşıp, konuşabileceğiniz insanlarız. Bir derdin mi var, bir sorunun mu var, sen ve ben bir araya gelir, birlikte çözeriz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.