SON SÖZLERİ YÜREKLERİ YAKTI..!

SON SÖZLERİ YÜREKLERİ YAKTI..!
Yayınlama: 20.11.2023
Düzenleme: 20.11.2023
1.805
A+
A-

Paket servisi yapan motosikletli 23 yaşında ki kurye genç, motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Kendisini bekleyen kötü kaderi günler öncesinden sosyal medya hesabından paylaşmış olması duyanları kahretti…

 

Biga’yı yasa boğan korkunç kaza dün gece Yeniceköy kavşağında meydana geldi. İlçede bir fastfood dükkanında çalışan ve motosiklet ile paket servisi yapan 23 yaşında ki Yiğit Alp Aslan, motosikletiyle seyir halindeyken bir kamyonete arkadan çarpması sonucu yaşanan kazada yaşamını yitirdi.

 

2000 doğumlu gencin sosyal medya hesabında yapmış olduğu son paylaşımlardan birinde adeta kendisini bekleyen kötü kaderi tarif etmesi ise okuyanları bir kez daha kahretti.

 

Yürek burkan o paylaşımda; “Sevme beni kızım… haftanın 6 motor üstünde paket atıyorum… bir şey olur üzülürsün sonra” yazdığı ortaya çıktı.

 

Geçtiğimiz sezon Biga Yeniçiftlik Ecesporu çalıştıran Bigalı Antrenör İlhan Aslan’ın oğlu olan Yiğit Alp Aslan, bugün ikindi namazından sonra Kurşunlu Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Yukarı Demirci köy mezarlığında toprağa verilecek.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş