SON SÖZÜ ANKARA SÖYLEYECEK..!

Temayül yoklaması gerçekleştirmek üzere Çanakkale’ye gelen Koordinatör Milletvekili KÜPÇÜ, yeni il başkanını belirlemek için istifasıyla süreci başlatan Yeşim Karadağ ile görüşerek istişarede bulunduğunu söyledi…

SON SÖZÜ ANKARA SÖYLEYECEK..!
Yayınlama: 26.03.2018
5.164
A+
A-

Temayül yoklaması gerçekleştirmek üzere Çanakkale’ye gelen Koordinatör Milletvekili KÜPÇÜ, yeni il başkanını belirlemek için istifasıyla süreci başlatan Yeşim Karadağ ile görüşerek istişarede bulunduğunu söyledi…

 

Yeşim Karadağ’ın istifası sonrası AK Parti’de oluşan il başkanı düğümünün bir hafta içerisinde çözülmesi bekleniyor. Bu kapsamda resmi süreç bugün yapılan temayül yoklamasıyla resmen başlamış oldu. Temayülde oy kullananlara bir liste dahilin de isim sunulmazken, başkanlık koltuğunda görmek istedikleri en az üç isim yazmaları istendi. Öte yandan partililere yönelik resmi temayülden önce Çanakkale’nin nabzının farklı kanallarla yoklandığı öğrenildi.

 

 

SANDIKLAR AÇILMADAN, SONUÇ AÇIKLANMADAN ANKARA’YA GİTTİ…

 

AK Parti Çanakkale İl Koordinatörü Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün katılımıyla parti binasında gerçekleştirilen temayül yoklamasında, il, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve ilçe başkanları sandık başına gitti. Koordinatör Milletvekili Küpçü, temayül sonrası AK Partili Belediye başkanlarıyla bizzat toplantı yaparak onlarında tek tek görüşlerini aldı.

Sandıkların açılmadan AK Parti Genel Merkezine gönderileceği ve sonuçların açıklanmadan değerlendirileceği bildirildi. Bu değerlendirmeye göre de 3 adayın Ankara’ya çağırılarak bir hafta içerisinde Çanakkale İl Başkanının açıklanacağı ifade edildi.

 

KURUMSAL BAŞARISININ ALTINDA YATAN, BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK RUHUDUR…

 

Oy kullanma işlemi öncesi kısa bir açıklamada bulunan AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; “AK Parti, millet merkezli siyaset yapan bir siyasal hareket. Sosyal bilimciler, toplum bilimciler, siyaset bilimciler AK Parti ile ilgili bir tasvir ve tabirde bulunurken ‘İnsanlar AK Partiye oy vermekle aslında kendi özlemlerine, kendi hayallerine, kendi düşlerine oy verdi’ şeklinde ifade ediyor. Hamt olsun verilen oylar boşa gitmedi. Sosyal bilimcilerin bu tespitini gerçekten çarpıtmadan millet merkezli siyaset anlayışı ile beraber 16 yıl milletiyle beraber yol arkadaşlığı yaptı. Bu kurumsal başarısının altında yatan teşkilatlar arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhudur” dedi.

 

 

 BİR YOL HİKAYESİ, NEFESİ BİTENİN KOLUNA GİRECEĞİZ…

 

Teşkilatçı kardeşlerimizle süreci tekrar konuşacağız diyen Milletvekili Küpçü; “Ben biraz önce Yeşim başkanımızla da selamlaştım. Onunla da konuştum, istişare ettim. Milletvekillerimizle tekraren konuştum. Teşkilatlarımız olarak yine bu sürece ilişkin belediye başkanlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, ilçe teşkilatlarımızla tek tek bu süreci istişare edeceğiz. Çanakkale önemli bir yer. Bu bir yol hikayesi. Bazen nefesimiz bitecek, ben başkanımın koluna gireceğim, başkanımın nefesi bitecek, o nefesi bir başka başkanım verecek yolumuza devam edeceğiz. Burada bir müşavere ve kardeşlik ruhunu tekrar canlandırmak muradıyla bizde teşkilatımızla bir aradayız” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş