Tavlı, Dur Durak Bilmiyor

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Ayvacık, Bayramiç, Yenice ve Çan’a hızlı bir ziyaret turu gerçekleştirerek ilçelerdeki çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakamlardan brifing, belediye başkanlarından bilgi alan Vali Tavlı, vatandaşlarlada birebir görüşerek devletten şikayet ve beklentilerini bizzat dinledi.

Tavlı, Dur Durak Bilmiyor
Yayınlama: 11.11.2016
588
A+
A-

Ayvacık’ta mültecileri dinledi

Ayvacık İlçesinde incelemelerde bulunan Vali Orhan Tavlı, ilk olarak Ayvacık Kaymakamlığını ziyaret etti ve Kaymakam Salih Gelgeç’ten Ayvacık’la ile ilgili brifing aldı.  
Daha sonra Ayvacık Belediyesine geçen Vali Tavlı, Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’den belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi alarak bir süre görüştü.
Tavlı, Ayvacık Devlet Hastanesinde ve Geri Gönderme Merkezinde de incelemelerde bulundu.
Daha sonra Tuzla Köyüne geçen vali, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, Tuzla Köyü Jeotermal Tesislerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Orhan Tavlı, son olarak Hamiyet Feridun Sözen Sevgi Evleri ve Huzurevini ziyaret etti.

Bayramiç’te muhtarlarla bir araya geldi

Bayramiç ziyaretine Kaymakamlık ile başlayan Vali Tavlı, Kaymakam Kemal Kızılkaya ile bir süre görüşerek Bayramiç ile ilgili brifing aldı.
Kaymakamlıktan sonra Bayramiç Belediyesine geçen Tavlı, Belediye Başkanı Sadettin Arslan’dan belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı ve ardından Bayramiç Öğretmenevinde muhtarlarla bir araya geldi.
Vali Tavlı, Bayramiç’te son olarak Mehmet Akif Ersoy Müze Evinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Yenice’de engellilerle buluştu

Yenice İlçesinde incelemelerde bulunan Vali Orhan Tavlı ilk olarak Yenice  Kaymakamı Kemal Kızılkaya’dan Yenice ile ilgili brifing aldı. Daha sonra Yenice Belediyesine geçen Tavlı, Belediye Başkanı Veysel Acar’dan belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi alarak bir süre görüştü.
Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde de incelemelerde bulunan Orhan Tavlı, son olarak Yenice de muhtarlarla bir araya geldi.

15 Temmuz köşesini inceledi

Son olarak Çan’da incelemelerde bulunan Vali Orhan Tavlı, Çan Kaymakamlığını ziyaret etti. Tavlı, Kaymakam Gökhan Görgülüaslan’dan Çan’la ile ilgili brifing aldıktan sonra belediye başkanlığına geçti.
Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’dan belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi alarak bir süre görüştü. Belediye binasında oluşturulan “15 Temmuz” köşesinde incelemelerde bulunarak fotoğraf çektirdi.
Vali Orhan Tavlı, son olarak Çan’da da muhtarlarla bir araya geldi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş