TEK DÖNEM, ÇOK HİZMET..!

Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Ayhan Gider, Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi Çanakkalelilere çağrı yaptı. Bunun bir yerel seçim olduğunu hatırlatan Gider, “Daha güzel, daha ferah ve daha modern bir Çanakkale’de yaşamayı hepimiz hak ediyoruz. Biz, hazırladığımız projelerle, bir dönemde Çanakkale’ye birçok hizmeti kazandıracağımızı taahhüt ediyoruz” dedi…

TEK DÖNEM, ÇOK HİZMET..!
Yayınlama: 30.03.2019
5.124
A+
A-

Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Ayhan Gider, Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi Çanakkalelilere çağrı yaptı. Bunun bir yerel seçim olduğunu hatırlatan Gider, “Daha güzel, daha ferah ve daha modern bir Çanakkale’de yaşamayı hepimiz hak ediyoruz. Biz, hazırladığımız projelerle, bir dönemde Çanakkale’ye birçok hizmeti kazandıracağımızı taahhüt ediyoruz. Suyun, toplu taşımanın ücretlerini düşürüp kalitesini arttırmayı taahhüt ediyoruz. Bu nedenle hemşerilerimden, bir dönemlik yetki istiyorum” dedi…

 

 

Yerel seçimlerin, kent gelişimini direk etkileyeceğini anımsatan Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Ayhan Gider, “Biz, genel politikayla ilgili fikrimizi 24 Haziran’da sandıkta belirttik ve o konuyu kapattık. Şimdi bir yerel seçime gidiyoruz. Bu seçim, artık yaşadığımız kenti ilgilendiriyor. Çanakkale’de uzun yıllardır görevde olan bir yönetim var. Ve bu yönetimin kente bir değer üretemediği ortada. Seçim broşürlerine bile baktığınızda, bir önceki seçimde vaad edilen bir çok projenin bu dönem yine seçim broşüründe olduğunu görüyoruz. Üstelik aynı cümleler, aynı kelimelerle. Yani 5 sene önce vaat edilmiş, yapılmamış ve yeniden broşüre girmiş. Ne zaman yapılacak belli değil. Biz, projelerimizi hazırlarken, bu kentin öncelikli sorunlarını hemşerilerimize sorduk. Onlardan gelen taleplere göre şekillendirdik. Ve hepsine de süre koyduk. Çanakkale’nin en önemli sorunlarından birisi olan otopark ve trafik problemini ilk 1 yılda çözmeyi taahhüt ediyoruz. Düğün salonları, kreş, yeşil alanlar, meydanlar, tek kordon gibi bütün projelerimizi de ilk yılda hayata geçireceğiz. Ben, bu işi 1 dönem yapacağım. O bir dönemde, bütün bu eksiklikleri tamamlayacağım. Biz, artık bu kentte trafik sorunu konuşulmasın, alt yapı konuşulmasın, düğün salonu, yeşil alan konuşulmasın istiyoruz. Bunların tamamı hallolmuş bir Çanakkale’de, bu kenti nasıl daha ileriye taşırız, kent ekonomisini, kent turizmini nasıl daha fazla canlandırırız bunlar konuşulsun istiyoruz. Bunun için de, 31 Mart günü sandık başında tüm hemşehrilerimizden, bu seçim için ideolojilerini bir kenara bırakarak hizmet belediyeciliğine oy vermelerini istiyoruz” dedi.

 

 

PROJELERİMİZ VAAT DEĞİL TAAHHÜT…

 

Hazırladıkları projelerin vaat değil taahhüt olduğunu da söyleyen Gider, “Ben, Çanakkale için bu güne kadar bir çok sıfatla hizmet ettim. Bu hizmetlerde, ne fikir, ne siyaset ne de başka bir ayrım gözetmedim. Şimdi de bir dönem için Belediye Başkanlığına talibim. Hemşehrilerimizin talepleriyle hazırladığımız projelerimizi, bir dönem içerisinde bitirmeyi vaat değil taahhüt ediyorum. Biz de bu şehirde yaşayan çoğu hemşehrimiz gibi, Çanakkale’nin iyi yönetilmediğini düşünüyoruz. Çanakkale gibi bir kentte, su fiyatının 4 liranın üzerinde olmasını kabul etmiyor, bu rakamı en az yarısına indireceğimizi söylüyoruz. Toplu ulaşım ücretinin, civar kentlere göre çok yüksek olduğunu görüyoruz. Halk otobüsü ücretlerini düşüreceğimizi, yeni düzenlemelerle hizmet kalitesini artıracağımızı, yolculukları daha hızlı, daha konforlu, daha güvenli hale getireceğimizi vaat değil taahhüt ediyoruz. Bu taahhüdümüzü yerine getirmek için ise sadece hemşehrilerimizin, bu dönem için oylarını bize emanet etmelerini istiyoruz. Biz de, bu emanetin kıymetinin bilinciyle, Çanakkale’mize, hemşehrilerimize en iyi hizmeti vereceğimize söz veriyoruz” diye konuştu.

 

 

TEK DÖNEM, ÇOK HİZMET…

 

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Ayhan Gider, hazırladığı projelerin tamamını 5 yıl içerisinde hayata geçireceğini taahhüt ederek Çanakkalelilerden destek istedi. Gider, “Ben, bu göreve 1 dönem için talibim. Otopark problemini 1 yılda çözeceğimi, tüm projelerimi 3 yılda hayata geçireceğimi taahhüt ediyorum. Bu niyetle, tüm hemşehrilerimizden, belediyeyi bir dönem bana emanet etmelerini istiyorum” dedi.

 

 

PROJELERİMİZİ İLK 3 YILDA TAMAMLAYACAĞIZ…

 

Çanakkale’nin hak ettiği belediyecilik hizmetini alamadığını söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Ayhan Gider, “Çanakkale’nin çözülmesi gereken sorunları belli. Ancak bunların çözümü için yapılmış girişim yok. Mevcut başkanın her seçim döneminde bu sorunlarla ilgili projelerini yapmayı vaat ettiğini, ancak aynı projelerin yapılmadan bir sonraki seçim broşüründe yeniden yer aldığını görüyoruz. Biz, hazırladığımız projeleri yapmayı vaat değil taahhüt ediyoruz Bunlar için de tarih veriyoruz. Çanakkale’nin ihtiyacı olan bu projelerimizi ilk 3 yılda tamamlayacağız. Tek dönemde, Çanakkale’yi daha ferah, daha yaşanabilir, daha mutlu hale getireceğiz. Bunun sözünü veriyoruz. Bu nedenle de, Çanakkale’yi düşünen her fikirden, her görüşten bütün hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.

 

 

BEN, BU İŞİ 1 DÖNEM YAPACAĞIM…

 

Belediye başkanlığı görevine 1 dönem için talep olduğunu yineleyen Gider, “Ben, bu işi 1 dönem yapacağım. O bir dönemde, bütün bu eksiklikleri tamamlayacağım. Biz, artık bu kentte trafik sorunu konuşulmasın, alt yapı konuşulmasın, düğün salonu, yeşil alan konuşulmasın istiyoruz. Bunların tamamı hallolmuş bir Çanakkale’de, bu kenti nasıl daha ileriye taşırız, kent ekonomisini, kent turizmini nasıl daha fazla canlandırırız bunlar konuşulsun istiyoruz. Biz de bu şehirde yaşayan çoğu hemşehrimiz gibi, Çanakkale’nin iyi yönetilmediğini düşünüyoruz.

 

 

BU DÖNEM İÇİN OYLARINIZI BİZE EMANET ETMENİZİ İSTİYORUZ…

 

Çanakkale gibi bir kentte, su fiyatının 4 liranın üzerinde olmasını kabul etmiyor, bu rakamı en az yarısına indireceğimizi söylüyoruz. Toplu ulaşım ücretinin, civar kentlere göre çok yüksek olduğunu görüyoruz. Halk otobüsü ücretlerini düşüreceğimizi, yeni düzenlemelerle hizmet kalitesini artıracağımızı, yolculukları daha hızlı, daha konforlu, daha güvenli hale getireceğimizi vaat değil taahhüt ediyoruz. Bu taahhüdümüzü yerine getirmek için ise sadece hemşehrilerimizin, bu dönem için oylarını bize emanet etmelerini istiyoruz. Biz de, bu emanetin kıymetinin bilinciyle, Çanakkale’mize, hemşehrilerimize en iyi hizmeti vereceğimize söz veriyoruz” diye konuştu.

 

 

SU – OTOBÜS FİYATLARI DÜŞECEK, HİZMET ARTACAK…

 

Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Ayhan Gider, belediyenin para kazanma değil hizmet etme yeri olduğunu söyledi. Gider, “Su fiyatlarında yarıdan fazla indirim yapacağız. Ulaşım ücretleri düşürülecek, hizmet kalitesi artacak. Tüm projelerimizi 5 yıl içerisinde hayata geçireceğiz. Biz, belediyeye para kazandırmak için değil Çanakkalelilere hizmet etmek için göreve gelmek istiyoruz. Tüm hemşehrilerimden bir dönemlik yetki istiyorum” dedi.

 

 

BELEDİYE BİR TİCARETHANE DEĞİLDİR, GÖREVİ HİZMETTİR…

 

Belediyelerin, hizmet kurumu olduğunu söyleyen Ayhan Gider, “Belediye bir ticarethane değildir. Belediyenin öncelikli görevi, yönettiği kentte yaşayanlara en iyi hizmeti sunmaktır. Otopark, yeşil alan, sosyal tesisler gibi projelerden kısarak kar edemezsiniz. Öncelikli amaç hizmet olmalıdır. Biz, tam olarak bunu vaat ediyoruz. Öncelikli sorunları kısa sürede çözüp sonrasında da yaşam kalitesini artıracak projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu kentte, su fiyatının 4 liranın üzerinde olması, izah edilecek bir durum değil. Su ücretini en az yarı yarıya indireceğiz. Toplu ulaşımda, en pahalı kentler arasındayız. Otobüs ücretlerini düşürüp hizmet kalitesini artıracağız. Toplu ulaşımı daha hızlı, daha konforlu, daha güvenli hale getireceğiz. Belediye hizmetlerinden alınan ücretleri, kanunların izin verdiği en alt sınıra çekeceğiz. Harç ve aidatları değil hizmeti ön plana alarak çalışan bir belediye olacağız. Bunu vaat değil taahhüt ediyoruz” dedi.

 

 

BİZ GENEL POLİTİKAYI 24 HAZİRANDA KAPATTIK, YEREL SEÇİME GİDİYORUZ…

 

Gider, “Biz, genel politikayla ilgili fikrimizi 24 Haziran’da sandıkta belirttik ve o konuyu kapattık. Şimdi bir yerel seçime gidiyoruz. Bu seçim, artık yaşadığımız kenti ilgilendiriyor. Çanakkale’de uzun yıllardır görevde olan bir yönetim var. Ve bu yönetimin kente bir değer üretemediği ortada. Seçim broşürlerine bile baktığınızda, bir önceki seçimde vaad edilen bir çok projenin bu dönem yine seçim broşüründe olduğunu görüyoruz. Üstelik aynı cümleler, aynı kelimelerle. Yani 5 sene önce vaat edilmiş, yapılmamış ve yeniden broşüre girmiş. Ne zaman yapılacak belli değil. Biz, projelerimizi hazırlarken, bu kentin öncelikli sorunlarını hemşerilerimize sorduk. Onlardan gelen taleplere göre şekillendirdik. Ve hepsine de süre koyduk. Çanakkale’nin en önemli sorunlarından birisi olan otopark ve trafik problemini ilk 1 yılda çözmeyi taahhüt ediyoruz. Düğün salonları, kreş, yeşil alanlar, meydanlar, tek kordon gibi bütün projelerimizi de ilk yılda hayata geçireceğiz. Ben, bu işi 1 dönem yapacağım. O bir dönemde, bütün bu eksiklikleri tamamlayacağım.

 

Bu taahhüdümü yerine getirmek için ise sadece hemşehrilerimin, bu dönem için oylarını bana emanet etmelerini istiyorum. Bu emanetin kıymetinin bilinciyle, Çanakkale’mize, hemşehrilerimize en iyi hizmeti vereceğime söz veriyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş