TRUVA BAKIRDAN ÇİFTÇİYE TEKNOLOJİK DESTEK..!

TRUVA BAKIRDAN ÇİFTÇİYE TEKNOLOJİK DESTEK..!
Yayınlama: 20.11.2023
Düzenleme: 21.11.2023
1.111
A+
A-

Bayramiç bölgesinde büyük yatırımları olan Truva Bakır firması tarafından çiftçiye önemli destekler veriliyor. Havadan ilaçlama ve gübrelemede kullanılmak üzere hibe ettikleri dron’un bizzat teslim eden Truva Bakır Maden İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Cengiz, bölge çiftçisi ve üreticisinin daima yanlarında olduklarını vurguladı…

 

Bayramiç Ziraat Odası Kasım ayı meclis toplantısında üreticilere alınan ilaçlama dronu teslim edildi. Oda binasında yapılan toplantıya Truva Bakır işletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Cengiz, İşletme Müdürü Ünsal Arkadaş ve Halkla İlişkiler Uzmanı Mehmet Naci Tülek, katıldı. Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Mesut Şen, “ilaçlama ve gübreleme amacıyla alınarak, odamız üyelerinin hizmetine verilen Dron’u hibe eden Kazım Cengiz ’e teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kazım Cengiz’ de, “Bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da üreticilerimizin, çiftçimizin daima yanında olacağız. Çağdaş, sürdürülebilir, insan sağlığını önde tutan yatırımlarla, yardımlarla çiftçilerimizin, üreticilerimizin yanında olmaya çalışacağız. Köylerimizde toplum yararına ve yüksek teknoloji ile üretimi geliştiren yatırımlar konusunda bizler üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız. Hibe ettiğimiz dron ziraat odamıza ve üyelerine hayırlı olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş