TÜM EKİPLERİ PEŞİNE TAKTI..!

Gecenin sessizliğini polis sirenleri ve telsiz anonsları bozdu. Nefes nefese takipte kazanan polis olurken kaçışın sebebi zanlı yakalanınca belli oldu…

TÜM EKİPLERİ PEŞİNE TAKTI..!
Yayınlama: 02.05.2017
6.797
A+
A-

“Olur böyle vakalar, Türk polisi yakalar” sözü Çanakkale’de bir kez daha gerçek oldu. Polisten kaçan bir şahıs heyecan dolu dakikalar yaşanmasına neden olurken amansız takibin kazananı yine polis oldu…

 

Geçtiğimiz gece saat 24.00 sıralarında polis kontrol noktasında dur ihtarına uymayan bir şahıs kaçmaya başladı. Polisin takip ettiği zanlı Avcılar Kulübü civarında yaya olarak izini kaybettirmeye çalışırken ekipler alarma geçti. Kulübün arka tarafında bulunan Sarıçay yatağına inen şahıs karanlıktan yararlanarak bir anda gözden kayboldu.

 

Koşturmaca sırasında nefes nefese kalan polislerin destek istemesi üzerine çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Bu arada zanlının çaya atlayarak karşı kıyıya geçebileceği ihtimali üzerinde çayın her iki tarafından önlem alındı. 1.75 boylarında ve 80 kilogram ağırlığında eşkâli belirlenen esmer şahsa yönelik çevrede yapılan araştırma kısa sürede netice verdi ve etrafı çevrilen şahıs kıskıvrak yakalandı.

 

İsmi Umut G. olduğu öğrenilen kişinin polisten neden kaçtığı GBT sorgusunda ortaya çıktı. Motosiklet ve iş yerinden hırsızlık dahil olmak üzere 5 ayrı suçtan arandığı ve 8 yıl 4 ay kesinleşmiş cezasının bulunduğu anlaşıldı. Hastaneden alınan sağlık raporunun ardından Emniyet Müdürlüğüne götürülen Umut G. daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş