ÜNLÜLER AĞZININ TADINI BİLİYOR..!

ÜNLÜLER AĞZININ TADINI BİLİYOR..!
Yayınlama: 08.03.2024
Düzenleme: 08.03.2024
1.195
A+
A-

Brands&More tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel düzenlenen gala, İstanbul’da büyük bir katılımla gerçekleşti. Onlarca ünlünün ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının katıldığı galaya; Türkiye’nin antioksidan ve prolin değeri en yüksek Kazdağları balı damga vurdu. Geceye katılan davetliler, Derya Demircan’dan tarafından üretilen balları tatma fırsatı buldu…

 

 

Brands&More tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) yararına düzenlenen gala, Aslıhan Doğan Turan’ın ev sahipliğinde SwissotelTheBosphorus da gerçekleşti. Adeta ünlü akınına uğrayan geceye, Tuğba Özay, Ece Erken, İvana Sert, Özlem Yıldız, Gizem Hatipoğlu, Ceyda Düvenci, Şebnem Schafer, Özge Ulusoy, Selen Gergüzel,  Aslı Özdemir, Nuray Sayari, Kadriye Olgar ve bir çok davetli katıldı.

Galada, davetliler Derya Demircan’ın 1774 metre yükseklikte el değmeden ürettiği Türkiye’nin antioksidan ve prolin değeri en yüksek ballarını tatma fırsatı buldu. Kazdağları balını tadan ünlüler, ballara hayran kaldı.

 

 

KADIN YOKSA BAŞARI DA YOK…

 

Köyüne dön projesi kapsamında devlet desteğiyle Bayramiç ilçesinde kurduğu çiftliğini ve hikayesini davetlilerle paylaşan QueenidaHoney firmasının kurucusu Derya Demircan, “Biliyoruz ki, kadın toplumun en etkili birleştirici ve koruyucu unsuru. Kadının içinde bulunmadığı hiçbir sosyo-kültürel hareket bugüne kadar başarılı olamadı. O yüzden kadın varsa demokrasi var, kadın varsa gelecek var, kadın varsa üretim var. Kadın varlığını, dar kalıplara sıkıştıran tüm klişeleri elimizin tersiyle itmenin zamanı geldi. Çünkü; kadının emeği, sadece plazalardaki unvanlarla sınırlı değil. Kadın, tarlayı sürerken de, çocuğu yetiştirirken de, aileyi idame ettirirken de, üretendir. Hayatın ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini gözünün nuru ile birleştiren, küçük yüreğine koskoca sevgiler sığdıran, tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım” dedi.

 

 

BAKANLARA TATLI SÜRPRİZ…

 

Derya Demircan daha önce de Turkuvaz Medya Grubu’nun amiral gemisi Sabah Gazetesi ve ekonomi kanalı A Para tarafından düzenlenen ‘Türkiye 2023 Zirvesi & A Para Sohbetleri’ ne katılmış ve dönemin T.C Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci başta olmak üzere dönemin T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dönemin T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve dönemin T.C. Merkez Bankası Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu’na ürettiği ballardan takdim etmişti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş