YAZ İSTEYENLER BAYRAM YAPACAK

Ramazan ayı boyunca serin ve yağışlı havanın etkili olduğu Çanakkale’de bayramla birlikte yaz da gelecek. Hava sıcaklıkları artacak.

YAZ İSTEYENLER BAYRAM YAPACAK
Yayınlama: 20.06.2017
4.478
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada Ramazan Bayramında beklenen yazın geleceği müjdelendi. Serin bir haziran ayının ardından bugünden itibaren hava sıcaklıkları yükselmeye başlıyor.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, hava sıcaklığı yurt genelinde yükselişe geçti. Kuzeyden gelen yağışlı sistem nedeniyle serin bir haziran ayı yaşandığını belirten Meteoroloji 2. Bölge Müdürü Mehmet Latif Gültekin, “Bu sene yaşadığımız haziran ayı, geçen iki seneye göre daha serindi ancak uzun yıllar ortalamasına göre sadece yarım derecelik bir düşüş söz konusu. Haziran ayının bitmesinde daha 10 gün var ve sıcaklık bugünden itibaren artıyor. Haziran ayının sonunda bizi sıcak günler bekliyor. Ramazan Bayramı‘nda, dün yaşadığımız sıcaklığa göre en az 10 derece bir sıcaklık artışı ile karşılaşacağız. Açık ve güneşli bir bayram bizi bekliyor. 10 derecelik ani sıcaklık artışı nedeniyle vatandaşlarımızdan tedbirli olmalarını tavsiye ederiz ” dedi.

 

Bayramın ilk günü Çanakkale’de hava sıcaklığı 35 dereceye olacak. 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş