Yazmadan, Paylaşmadan İki Kere Düşünün..!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, esir tutulan biri Çanakkaleli dört Türk askerlerinin IŞID tarafından öldürüldüğüne dair haber yapan basın kuruluşlarını sert bir dille uyardı ve “Medyadaki bazı arkadaşlar ayaklarını denk alsınlar” dedi.

Yazmadan, Paylaşmadan İki Kere Düşünün..!
Yayınlama: 28.12.2016
1.279
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde IŞID tarafından iki Türk askerinin yakılarak öldürüldüğüne dair videolar yayınlanmış, biri Özel Kuvvetler mensubu Çanakkaleli Astsubay Kıvanç Kaşıkçı olduğu iddia edilen iki askerimizin de kurşunlanarak öldürüldüğü ileri sürülmüştü.

 

Baba Kaşıkçı iddiaları yalanlamıştı…

 

Resmi kaynaklarca doğrulanmayan bu bilgi bazı haber kuruluşları tarafından da kullanılarak resmen öldükleri ilan edilmiş hatta başsağlığında bile bulunarak terör örgütünün propaganda amaçlı iddiasına gerçeklik katmıştı. Gelişmelerin ardından ilk tepki Çanakkale Özel Haber aracılığıyla baba Kaşıkçıdan gelmiş ve iddiaları yalanlayarak oğlum yaşıyor demişti. İlk resmi açıklama ise Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş’tan geldi ve IŞİD tarafından yayınlanan kaçırılan Türk askerleriyle ilgili olduğu öne sürülen görüntülere ilişkin “Teyit edilmiş bir bilgi yoktur” dedi.

 

Halka korku salmak, çaresizliğe itmek istiyorlar…

 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Suriye’de çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti: “Bu video görüntüleriyle ilgili henüz TSK, Milli Savunma Bakanlığı tarafından teyit edilmiş, netleşmiş bir bilgi yoktur. Zaten teyit edilmiş bir bilgi olsa bunu kamuoyuyla paylaşırız. Bu tür terör örgütleri, dünyanın en aşağılık, en kirli mekanizmaları. Olsun olmasın herhangi bir video görüntüsünü yayınlayarak, zaten ne yapmak istiyor? Halka korku salmak, halkı çaresizliğe itmek istiyor, halkı kendi içine kapatmaya çalışıyor. Herkes birbirinden, yanındakinden korksun istiyor. Sadece bu örgüt değil hepsi için söylüyorum.”

 

Ayağınızı denk alın, bu vatanseverlik değildir…

 

Kurtulmuş, “Kusura bakmasınlar, bazı arkadaşlar da medyadaki bazı arkadaşlar da lütfen ayaklarını denk alsınlar. Özellikle sosyal medya sorumsuzca yayın yapılacak bir alan değildir. Türkiye, DEAŞ ile fiilen sahada bir savaş halindedir. Oturduğu sıcak masaların üstünde, uyduruk görüntüler üzerinden propagandalarla Türk halkının moralini bozmaya çalışmak vatanseverlik değildir” dedi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş