YETER ARTIK

Çanakkale’de eğlence sektöründe kanayan yara haline gelen cinayetlere bir yenisi daha eklendi. İddialar büyük, eğlence mekanlarına dadanan mekana giremediğinde olay çıkaran, aman olay çıkmasın diye mekana alındıklarında, bedavadan yiyen içen kaba tabirle mekanlara çökenler kimler?

YETER ARTIK
Yayınlama: 24.04.2018
8.678
A+
A-

Çanakkale’de eğlence sektöründe kanayan yara haline gelen cinayetlere bir yenisi daha eklendi.  İddialar büyük, eğlence mekanlarına dadanan mekana giremediğinde olay çıkaran, aman olay çıkmasın diye mekana alındıklarında, bedavadan yiyen içen kaba tabirle mekanlara çökenler kimler?

 

BU İLK DEĞİL SON OLSUN

Geçtiğimiz hafta sonu dalyan gibi bir genç sadece işini yaptığı için vücuduna isabet eden 5 kurşunla yaşamını yitirdi. Çanakkale’yi büyük bir üzüntüye boğan cinayet sonrası 11 yaşında bir çocuk yetim kaldı. Çanakkale üzerine kabus gibi çöken cinayetlerin maalesef bu ilki değildi. Geçtiğimiz aylarda yine bir eğlence mekanında yaşanan olayda, mekana alınmayan bir genç güvenlik görevlisini hunharca katletmişti.

HER HAFTA BAŞKA BİR OLAY

Eğlence mekanların da her hafta başka bir olay yaşanıyor. Özellikle geçtiğimiz hafta cinayetin yaşandığı barda olaylar hiç eksik olmuyor. Mahalle sakinleri de yaşananlardan muzdarip. Tartışmalar, yaşanan kavgalar artık en basiti, kavgada hızını alamayanlar bıçak çekiyor, arabadan silahını alıp mekanı kurşunluyor. Kurşunlar bazen kurşungeçirmez camlardan sekip sıkanı yaralarken, bazen de sadece işini yapan insanların canını alıyor. Farklı etnik suç yapılanmaları Çanakkale gece hayatının kabusu olmaya devam ediyor. Bu kişilere artık dur demenin zamanı çoktan geldi de geçti.

 

 

AKŞAM KURŞUN ATANLAR SABAH SERBEST KALIYOR

İşin ilginç yanı mekan sahipleri mekanlarında ne olursa olsun, kurşunlama dahil şikayetçi olmuyorlar. Şikayet olamadığı için yaptığı yanına kar kalan şehir eşkıyaları daha çok azıtıp işi can alma noktasına kadar getirebiliyorlar. Şikayet olmadığı için adli makamlarında eli kolu bağlanıyor. Olay çıkaran, darp eden, bıçak çeken Kurşun yağdıran bu kişiler gözaltına alındıkları akşamın sabahında serbest kalıp aramızda dolaşmaya devam ediyorlar. Yaşanan bu olaylar duyulmuyor, yazılmıyor çizilmiyor, olayın vahameti biri ya da birileri can verdiği zaman ortaya çıkıyor.

MUHTAR DA İSYAN ETTİ

Yaşanan son olaydan sonra Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu’da isyan etti. İllegal yollardan kazanç sağlayan suç makineleri ile mücadele edeceğini deklare eden Kızoğlu Çanakkalelilerden destek istedi. Muhtar Kızoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

‘‘Çanakkale’nin huzurunu, hemşerilerimizin can ve mal güvenliğini sağlamak, adeta suç makinası haline gelen ilegal yollarla kazanç sağlayan tipler ile gerektiği şekilde mücadele etmeyen yetkilileri ve yetersiz kalan kanunları CİMER’e, BİMER’e, İÇ İŞLERİ VE ADALET BAKANLIĞI’na şikayet edeceğim. Çanakkaleli hemşerilerimizden destek bekliyorum. Kimse elini taşın altına koymaktan korkmasın.’’

 

İLGİLİ HABERLER 

http://www.canakkaleozelhaber.com/iceri-alinmayinca-can-aldi/1892/

 

http://www.canakkaleozelhaber.com/soz-vererek-girdi-can-alarak-cikti/2263/

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş