YOLLAR YİNE KAN GÖLÜ..!

Çanakkale’de kamyon, motosiklet, minibüs ve traktörün karıştığı iki ayrı kazada 2 vatandaş hayatını kaybetti çok sayıda kişi ise yaralandı…

YOLLAR YİNE KAN GÖLÜ..!
Yayınlama: 28.08.2020
6.880
A+
A-

Çanakkale’de kamyon, motosiklet, minibüs ve traktörün karıştığı iki ayrı kazada 2 vatandaş hayatını kaybetti çok sayıda kişi ise yaralandı…

 

Dün akşam saatlerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken çeşitli yerlerinden yaralanan çok sayıda kişi farklı hastanelerde tedavi altına alındı.

İlk kaza Çanakkale-İzmir karayolu üzerinde bulunan İntepe kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre kavşaktan dönmek isteyen kamyona çarpmamak için manevra yapan motosiklet sürücüsü aracın hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Adı Peter olduğu öğrenilen 72 yaşında ki Alman asıllı Türk vatandaşı motosiklet sürücüsü kaza yerinde can verdi.

 

İkinci feci kaza ise Umurbey-Gökköy arasında ki yolda yaşandı. Tarım işçilerini taşıyan minibüs ile yine tarım işçileri bulunan traktör çarpıştı. Kazanın traktörün kontrolsüzce yola çıkması sonucu yaşandığı iddia edildi. Çarpışmanın şiddetiyle traktörde bulunan 5 kişi ile minibüsün taşıdığı 13 tarım işçisi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralıların bir kısmı Lapseki Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken sağlık durumu daha ciddi görülen 8 yaralı Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edildi.

Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen sağlık durumu ağır olan 2 çocuk annesi Hülya Türkan kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.