YÜREKLERİ YOK!

Çanakkale Kent Konseyi Başkan Adayı Engin Kandemir ertelenen seçimler ile ilgili çapıcı açıklamalarda bulundu

YÜREKLERİ YOK!
Yayınlama: 16.12.2016
5.275
A+
A-

Gelin bu seçimi yapalım

 

Çanakkale Kent Konseyi Başkan Adayı Engin Kandemir mevcut yönetime seslenerek; ‘‘Israrla söylüyor ve çağrıda bulunuyorum gelin 17 Aralık 2016 tarihinde şehrimizin olmazsa olmazı sivil toplum örgütlerininde içinde yer aldığı gerçek bir hazirun listesiyle samimiyet içersinde, birbirimize saygı duyarak seçimizi gerçekleştirelim’’ çağrısında bulundu.

 

 

Mahkemenin kararı çoğulcu demokrasinin zaferidir

 

17 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşmesi gereken mevcut genel kurulun zamanında yapılmadığının geciktirildiğinin altını çizen Engin ‘‘Anti demokratik uygulamalarla kentimizin sivil toplum örgütleri hiçe sayılmış anayasal ve hukuksal hakları olan temsil ve temsil edilme hakkı ellerinden alınmıştır. Demokrasi ve hukukun zaferi olarak mahkemeden adil bir karar çıkmıştır. Bu kararda çoğulcu demokrasinin zaferidir.

 

 

Yasal süre içerisinde müracaatını yapan Çanakkale Merkezde ki 151 sivil toplum örgütü hazirun listesine eklenerek seçim için daha önceden belirtilen 17 Aralık 2016 tarihinde seçimin yapılması gereklidir’’şeklinde konuştu.

 

 

Gerçek zafer kentimizin olsun

 

Mevcut yönetimin anlaşılmaz ve uzlaşılmaz bir tutum içersinde ertelemek suretiyle seçimden kaçtığını dile getiren Engin, ‘‘Yaptıklarının kentin demokrasi tarihinde bir kaydı mevcut değildir.  Israrla söylüyor ve çağrıda bulunuyorum gelin bu seçimi 17 Aralık 2016 tarihinde şehrimizin olmazsa olmazı sivil toplum örgütlerininde içinde yer aldığı gerçek bir hazirun listesiyle samimiyet içersinde, birbirimize saygı duyarak seçimizi gerçekleştirelim. İNSANLARI ÖTEKİLEŞTİRMEYELİM, DEMOKRASİNİN ÖNÜNÜ TIKAMAYALIM. Seçimi hangi aday kazanırsa kazansın gerçek zafer kentimizin olsun, sivil toplum örgütlerimizin olsun, demokrasinin olsun’’

 

 

Esnafım hakkında mevkisi makamı ne olursa olsun hiç kimse küçük düşürücü ifadeler kullanamaz

 

Kent Konseyi Başkanı Sayın Saim Yavuz’un farkında olmadan ya da istem dışı olarak söylediğini algıladığım bakkal esnafımızla ilgili küçümseyici ifadelerini yok sayıyorum. Bu kentin esnafı hakkında mevkisi makamı ne olursa olsun hiç kimse küçük düşürücü ifadeler kullanamaz. Benim asil onurlu esnafım çalışmasıyla emeğiyle sosyal hayata katkısıyla bu şehrin olmazsa olmazıdır. Gece karanlıkta ışığıyla şehrin doğal bir bekçisi ve koruyucusudur. Ailelerin anahtarlarını, çocuklarını emanet ettiği gün ağarmadan dükkan açan gece yarılarına kadar hizmet eden fedakar cefakar insanlardır. Ben Ahilik teşkilatının faziletiyle çalışan bu şerefli ve onurlu insanların başkanlıklarını yapmaktan onur ve gurur duyuyorum’’dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş