ZABITA MEMURU GAZETECİYE SALDIRDI..!

Sakinliğiyle ün salan Bozcada ilçesinde dün gece geç saatlerde adeta zabıta terörü yaşandı. Genç gazeteci, sosyal medya paylaşımlarından rahatsız olan biri zabıta memuru iki kişinin saldırısına uğradı. Boğazı sıkılarak tartaklanan gazeteci, polis gelmeseydi daha kötü şeyler yaşanabilirdi diyerek saldırganlardan şikayetçi oldu…

ZABITA MEMURU GAZETECİYE SALDIRDI..!
Yayınlama: 05.06.2022
3.121
A+
A-

Sakinliğiyle ün salan Bozcada ilçesinde dün gece geç saatlerde adeta zabıta terörü yaşandı. Genç gazeteci, sosyal medya paylaşımlarından rahatsız olan biri zabıta memuru iki kişinin saldırısına uğradı. Boğazı sıkılarak tartaklanan gazeteci, polis gelmeseydi daha kötü şeyler yaşanabilirdi diyerek saldırganlardan şikayetçi oldu…

 

Bozcaada’yı ayağı kaldıran olay dün Bozcaada Haber sitesinde muhabir olarak görev yapan Serkan İlik’in sosyal medya hesabından Bozcaada Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli personeli eleştiren bir paylaşım yapmasıyla başladı. Zabıta memurlarının adada yetersiz kaldığını ileri süren İlik, isim vermeden “Son yıllarda zabıtalar belediye binası içinden çıkmıyor. Görev için denetlediği mekanlardan da çıkmıyor” yazdı.

 

KONSERDE TÜM ZABITALAR ONU İŞARET ETTİ…

 

İlik’in paylaşımının altına kısa sürede onlarca yorum yağarken, dün doğumgünü olan genç gazeteci iddiaya göre akşam saatlerinde Bozcaada Belediyesi tarafından organize edilen Salhane Bar’daki bir konsere katıldı. Genç muhabir iddiaya göre konserde zabıta memurlarının sürekli sözlü tacizine uğradı. Konser sırasında takip edildiğini de fark eden Serkan İlik yaşadıklarını Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ anlattı.

İlik’i dinleyen Başkan Yılmaz, zabıta memurlarını yanına çağırarak bu konuda memurlarını uyardı ve sakin olmalarını istedi.

 

YEMEĞE GİDERKEN SALDIRDILAR…

 

Konser sonrası mekândan ayrılan Serkan İlik, Bozcaada sokaklarında yürürken iddiaya göre karşısından zabıta memuru C.S.’nin geldiğini fark etti. C.S.’nin bakışlarından rahatsız olan İlik; “Niye öyle öldürecekmiş gibi bakıyorsunuz, varsa bir şey konuşalım ya da şikayetçi olun. Ben gazeteciyim herkesi eleştirdiğim gibi sizi de eleştirebilirim” dedi. Bu sözlere sinirlenen zabıta memuru C.S’nin İlik’in üzerine yürüdüğü ileri sürüldü.

 

BOĞAZINI SIKTI…

 

Kavga çevredeki esnafın araya girmesiyle sakinleşirken olay yerine gelen CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı yönetiminde yer alan H.T. gazeteci İlik’in boğazını sıkarak tehditler etmeye başladı. Olay bekçilerin araya girmesiyle son bulurken, Serkan İlik, CHP’li H.T. ve zabıta memuru C.S. hakkında şikâyette bulundu.

 

ELEŞTİRİYE TAHAMMÜLLERİ KALMAMIŞ…

 

Yaşadığı geceyi sosyal medya hesabından paylaşan İlik, “Yazdıklarımı üzerine alınan bir zabıta dün eşi ile birlikte meydanda otururken sürekli gözleri ile taciz etti. Hiç birinin eleştiriye tahammülü kalmamış. Sonradan adalı birkaç büyüğüm dedi ki, zabıta C.S, meydanda beni izledikten sonra sürekli arkamdan telefonla konuşur gibi beni takip etmiş. Sonra gece konserde gördüğüm zabıta C.S bu kez diğer zabıta arkadaşı ile gece boyu gözleri ile beni taciz ediyordu. Zabıta C.S’nin alkollü olduğunu bildiğim için konserde bulunan Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’a durumu anlattım. Başkan Yılmaz da bana “Serkan ben bunu hallederim, bana bırak dedi. Sonra ben yanından ayrılınca başkan iki zabıtayı da yanına çağırdı ve uzakta hararetli bir şekilde konuştular. Sonra ben yanından ayrılınca başkan iki zabıtayı da yanına çağırdı ve uzakta hararetli bir şekilde konuştular. Sonra gece bu olaylar yaşandı” dedi.

 

CANIMI ZOR KURTARDIM…

 

“Polis gelmeseydi daha kötü şeyler yaşanabilirdi diyen İlik, “Olayın ardından başkan beni aradı. ‘Ben zabıta C.S’ye de söyledim. Sen kendinden eminsen sorun yok. İsim vermemiş. Gazetecidir, yazar dedim. Hatta olay çıkmasın diye de zabıtayı evine kadar ben bıraktım. Keşke evden tekrar çıkmasaydı’ diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti” diye konuştu.

Serkan İlik’in şikayeti üzerine Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş