10 YAŞINDA Kİ ÇOCUĞUN ÖLÜMÜNDEN DRAM ÇIKTI..!

10 YAŞINDA Kİ ÇOCUĞUN ÖLÜMÜNDEN DRAM ÇIKTI..!
Yayınlama: 21.10.2023
Düzenleme: 21.10.2023
3.518
A+
A-

Çanakkale’de ailesi ile birlikte gittiği tarlada hareketsiz halde bulunan 10 yaşında ki küçük çocuğun ölümünün ardında ki sır perdesi aydınlandı. Baş bölgesi ve vücudunda eziklere bağlı olarak hayatını kaybettiği belirlenen talihsiz çocuğun ölüm sebebi büyük bir dramı ortaya çıkarken babası gözaltına alındı…

 

15 Ekim saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı Tülüler köyü yakınlarında meydana gelen olayda, İbrahim Aktaş’a ait biber tarlasında işçi olarak çalışan H.G. ve R.G. çiftinin 10 yaşında ki çocukları Mehmet Sıtkı Gültekin oynarken gözden kaybolmuş, bir süre sonra tarlada çalışan bir işçi Gültekin’i yerde hareketsiz yatarken bulmuştu. Gültekin, otomobil ile Bayramiç Devlet Hastanesi’ne getirilirken doktorların çabalarına rağmen kurtarılamamıştı.

 

Mehmet Sıddık Gültekin’in yapılan otopsi sonrası rapora geçen ölüm nedeninin kafa bölgesi ve vücudunda eziklere bağlı olduğu açıklandı. İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT), istihbarat, olay yeri inceleme ekibinden oluşan özel bir ekip kurularak sahada geniş çaplı inceleme başlatıldı ve tüm kamera kayıtlarını tek tek inceledi. Bölgedeki tüm görgü tanıklarının da ifadesi aldı.

 

Elde edilen bilgiler birleştirildiğinde Mehmet Sıddık Gültekin’in üzerinden kamyonet geçtiği ve 34 NA 3069 plakalı aracı babası H.G.’nin kullandığı belirlendi. Baba H.G., gözaltına alınırken H.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen H.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş