MUAVİN ÜNLÜ ÇIKTI

Arabalı vapurdan atlayarak intihara kalkışan ve mucize eseri hayatta kalan muavin H.G’nin bir yıl önce masal gibi bir düğünle evlenip dünya evine girdiği ortaya çıktı. H.G çalıştığı şirketin otobüsünü gelin aracı yapmış, ulusal televizyon ve gazetelere haber olmuştu…

MUAVİN ÜNLÜ ÇIKTI
Yayınlama: 20.04.2017
24.940
A+
A-

10 yıldır Çanakkale’de bir otobüs firmasında muavinlik yapan H.G. dün akşam saat 20.00’de Eceabat-Çanakkale seferini yapan GESTAŞ’a ait araba vapurundan boğazın soğuk sularına kendini bırakarak intihar girişiminde bulundu. Uzun uğraşlar ve aramalar sonucu bulunamayan H.G’den tam ümit kesilmişken  Nusret Mayın Gemisinin bağlı olduğu Deniz Müzesi önünde ki iskeleden karaya çıktığı haberi geldi. H.G.’nin canına kıymak amacıyla denize atladığı son anda bu fikrinden vazgeçerek yüzerek kıyaya ulaştığı bilgisine ulaşıldı. Haber sitemiz gelişmeleri dakika dakika okuyucularına duyurmuştu. Haberimizle birlikte H.G.’nin öldüğünden endişe eden Çanakkaleliler rahat bir nefes almıştı.

 

ÇOK TANIDIK ÇIKTI…

 

İntihara teşebbüs eden otobüs muavini H.G. Çanakkale ve Çanakkalelilerin yakından tanıdığı bir isim çıktı. Gönlünü kaptırdığı genç kız ile 1 yıl önce hayatını birleştiren H.G. ulusal televizyon ve gazetelere haber olmuş, bir ilki gerçekleştirerek muavin olarak görev yaptığı otobüsü gelin aracı yapmıştı. Gelin otobüsü kadar aşk hikayesiyle de Türkiye’de bir anda gündem olan muavin H.G. çok olumlu tepkiler almıştı.

 

 

 

 

 

 

 

İŞTE O HABER!

Yolcu otobüsü gelin arabası oldu…

Çanakkale’de bir otobüs muavini ile yolcu genç kızın aşkı mutlulukla noktalandı. Gençlerin düğününde yolcu otobüsü gelin arabası oldu.

9 yıldır Truva Turizm’de çalışan ve otobüslerde muavinlik yapan 27 yaşındaki H.G., 3 yıl önce İstanbul – Çanakkale seferi sırasında hayatının aşkıyla tanıştı. H.G, otobüste yer kalmadığı için 21 yaşındaki S.G.’yi muavin koltuğuna oturttu. Yaptığı iyilikle genç kızın kalbini kazanan H.G., daha sonra arkadaşlığını ilerleterek, S.G’ye evlenme teklifinde bulundu. 

 

Firma yetkililerinden izin alan H.G., 3 yıl önce S.G.’yi tanıdığı şehirlerarası yolcu otobüsünü gelin otobüsüne çevirdi. Güzelce süslettiği otobüsün ön camına ‘Hostes koltuğunda başlayan aşk, nikah masasında son buluyor’ yazdıran H.G.’yi bu mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

 

Eşini çok sevdiğini söyleyen H.G., “Allah’ın izniyle sonunda biz de yuvamızı kurduk. Çok mutluyum. Yıllarca düşünsem hayatımın aşkını şehirlerarası yolculukta bulacağım aklıma gelmezdi. Film gibi başlayan tanışmamız mutlulukla taçlandı. Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan yakınlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Bu haberin ve gençlerin mutlu bir yuva kurmalarının ardından bir yıla yakın zaman geçti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda eşiyle son derece mutlu olduğu gözlenen H.G’nin neden intihara teşebbüs ettiği halen sır perdesini korurken, intihar nedeninin ekonomik sıkıntılar olduğu öne sürüldü.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş