ÇANAKKALE’NİN SAHİBİ KİM..?

Türkiye’nin en seçkin etkinlikleri arasında gösterilen 15. Biga Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, dün açılış programı sırasında ilginç bir gafa sahne oldu…

ÇANAKKALE’NİN SAHİBİ KİM..?
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
7.473
A+
A-

Türkiye’nin en seçkin etkinlikleri arasında gösterilen 15. Biga Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, dün açılış programı sırasında ilginç bir gafa sahne oldu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli başta olmak üzere çok sayıda üst düzey protokol mensubu ve davetlinin katıldığı programda kürsüye çıkan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çanakkalelilere; “Ne mutlu sizlere, Bülent Turan gibi bir sahibiniz var” diye seslendi…

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın da aralarında yer aldığı kalabalığı TOBB yönetim kurulu adına selamlayarak konuşmasına başlayan Hisarcıklıoğlu, ilk olarak geç kaldığı için davetlilerden özür diledi ve Biga Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı vesilesiyle bir kez daha Çanakkale’de olmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye iltifatlar yağdıran TOOB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, aynı şekilde Bülent Turan’ı da övmek isterken yanlış telaffuzunun kurbanı oldu.

Ben her geldiğimde ifade ediyorum bu Çanakkaleliler işini biliyor diyerek söze başlayan Hisarcıklıoğlu; “Türkiye Büyük Millet Meclisinde sizin çıkartamayacağınız hiçbir işiniz yok haberiniz olsun. Bir Grup Başkanvekiliniz var Bülent (Turan) bey, o ne derse bütün milletvekilleri ona göre hareket ediyor. Onun için sizin hiç kimseye ihtiyacınız yok. Bülent Turan gibi bir sahibiniz var, ne mutlu Çanakkalelilere. Allah diğer illere de sizler gibi, Bülent Turan gibi birisini nasip etsin diyorum” dedi.

Hisarcıklıoğlu’nun Çanakkalelilere, “Bülent Turan Gibi Bir Sahibiniz Var” diyerek yeni bir gafa imza atmasının ardından kalabalıktan homurdanmalar yükselirken bazı davetlilerin “Biz Kölemiyiz ki Sahibimiz Olsun” diyerek serzenişte bulunduğu duyuldu.

BİGA FUARI, GÜNEY MARMARA’NIN EN BÜYÜK TANITIM ETKİNLİĞİNİ…

Hatasının farkına varmayarak düzeltme yapmayan TOBB Başkanı, konuşmasına şu cümlelerle devam etti; “Bu fuarı bu yıl 15. kez gerçekleştiriliyorsunuz. Fuarlar üretimin, emeğin vitrinidir. Fuarlar sayesinde üreticinin ve ürünün reklamını yapıyorsunuz. Güney Marmara’nın da en büyük tanıtım etkinliğini yapıyorsunuz bu fuarla. Üreticiyi ve müşteriyi bir araya getiriyorsunuz. Hem malınızı hem kültürünüzü tanıtıyorsunuz. Milli değerlerinize sahip çıkıyorsunuz. Çanakkale, Türkiye’yi doyuran illerimizden biri. 8 tane tescilli coğrafi işaretle değerlerinize, kültürünüze sahip çıktığınızı en iyi şekilde gösteriyorsunuz. Türkiye’nin Avrupa Birliğinde tescilli 7 coğrafi işaretli üründen biri olan Bayramiç Beyazı’da yine bu toprakların ürünü. Allah emeklerinizden razı olsun.”

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş