Çanakkale’de okullar tatil olacak mı?

Çanakkale’de kar yağışı ve aşırı soğuklar devam ediyor. Peki, yarın okullar tatil mi? Hangi ilçelerde eğitim öğretime ara verilecek.

Çanakkale’de okullar tatil olacak mı?
Yayınlama: 09.01.2017
3.375
A+
A-

Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri kar yağışı, buzlanma ve soğuk havayı dikkate alarak okluların tatil olup olmayacağı konusunda değerlendirmelerini sürdürüyor. Meteorolojik raporları da inceleyen yetkililer merkez ilçe ve ilçelerde okulların eğitime ara verip verilmeyeceğini akşamüstü saatlerinde kamuoyuna duyuracak. Öğrenciler dört gözle tatil haberini beklerken, yarın için tatil kararı çıkması ihtimali ağır basıyor. Gelibolu ve Biga’da yarın da eğitime bir gün ara verilecek. Son olarak Çan ilçesinde de okullara tatil kararı çıktı.

 

5 günlük hava tahmini

 

FIRTINA UYARISI

Diğer yandan  -Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Marmara; rüzgarın 10.01.2017 (Salı) yarın ilk saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın; 10.01.2017 (Salı) günü akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir” denildi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş