AHİ SÖZÜ VERDİLER

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek başkanların talep ve sıkıntılarını dinleyen AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, referandum öncesi tam destek aldı…

AHİ SÖZÜ VERDİLER
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 22.01.2023
5.035
A+
A-

Esnaf oda başkanları ile bir araya gelen Milletvekili Ayhan Gider, oda başkanlarının talep ve görüşlerini dinledi. Milletvekili Gider, oda başkanlarından referandum da “Evet” oyu sözünü aldı.

Çanakkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, Ayhan Gider’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ Öncelikle sayın vekilimize teşekkür ediyoruz. Bugün esnaf odaları birliğimizi ziyarete geldiler. Esnaf ve sanatkarlarımızla ilgili sorunlarımızı dinlediler. Bizlerde dilimizin döndüğü kadar esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve taleplerini dile getirdik” dedi.

DÜŞMANLIK ADI ALTINDA SANKİ AVRUPA ÜLKELERİ BİRLEŞMİŞ…

Gerçekleştirilen toplantıda yaklaşan referandum sürecine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Başkan Vurucu:“ Tabii ki hassas bir dönemden geçiyoruz. Gerçekten de günümüzde şöyle bir baktığımızda ülkemizin sınırları içerisinde olan olaylar var. 15 Temmuz’dan sonra ülkemize düşmanlık adı altında sanki Avrupa ülkeleri birleşmiş, bu ülkenin gelişip kalkınmaması için birçok baskılar yapıyorlar. Bütün bu baskılara, hendeklerden tutun da, savaş olaylarına kadar, FETÖ’nün PKK’nın, belli örgütlerin bu haince çalışmalarından dolayı zorumuza gidiyor. Başka Türkiye yok, bizde diyoruz ki vatan için, millet için, ülkemiz için Allah’a şükürler olsun ‘Evet’ diyeceğiz” şeklinde konuştu.

AHİLİK BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE VAR…

Siyasetçilerin, kendisine oy versin vermesin, en efendi şekilde esnaf camiası tarafından karşılandığının altını çizen Milletvekili Gider: “ İşi insan olan adamla anlaşmak kolay” dedi. Esnafın işletmesini ayakta tutmak için tek başına olduğunu kaydeden Milletvekili Gider büyük şirketlerin böyle bir durumda olmadığını söyledi.

Hükümetin en büyük avantajının, esnaflığın, özel sektörün ve çalışma hayatının ne olduğunu bilmesi ifadelerini kullanan Milletvekili Gider:“ Hükümet esnafın kıymetini bundan biliyor. Ahilik bizim kültürümüzde var. Bazıları modern kooperatifçiliğin başlangıcı olarak Ziya Paşa’nın Memleket Sandıklarını alıyor ama bence bu yanlış bir şey. Kooperatifçiliğin de, meslek odalarının da, hepsinin başlangıcı Ahi Evran’dan yani Ahilik teşkilatlarından başlıyor. Esnaflık bir kültürdür, bunu parayla, pulla, krediyle, teşvikle izah edemezsiniz. O bir kültür” şeklinde konuştu.

OYU NE OLURSA OLSUN TÜM VATANDAŞLARIMIZ BİZİM İÇİN KIYMETLİ…

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Vurucu’nun referandumda “Evet” oyunu vereceğini belirtmesine teşekkür eden Milletvekili Gider: Neden “Evet” dediğini bilen insanlar bizim için çok kıymetli. Oyu ne olursa olsun herkes kıymetli bizim için, hepsi bizim vatandaşımız bu çok ayrı bir şey. Ama neden “Evet” dediğini bilerek oy kullanan insanlar daha kıymetli” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş