AK PARTİ İSTİFA HABERLERİYLE SARSILDI..!

AK Parti Çanakkale teşkilatı yeni istifa haberleriyle sarsıldı. Hem milletvekilliğinde hem de belediye meclisinde adı geçen partinin iki önemli isminin istifa ettiği bilgisi AK Parti’de şok etkisi yarattı…

AK PARTİ İSTİFA HABERLERİYLE SARSILDI..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
15.698
A+
A-

AK Parti Çanakkale teşkilatı yeni istifa haberleriyle sarsıldı. Hem milletvekilliğinde hem de belediye meclisinde adı geçen partinin iki önemli isminin istifa ettiği bilgisi AK Parti’de şok etkisi yarattı…

AK Parti Çanakkale teşkilatları ardı arda gelen istifa haberleriyle sarsılmaya devam ediyor. Daha birkaç hafta önce AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Nazmi Tok ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Cantürk ve Özgür Köken görevlerinden istifa ettiklerini açıklamıştı. O istifaların parti üzerinde yarattığı sarsıntı dinmeden bu defa Biga’da tam anlamıyla deprem oldu.

BÜLENT TURAN’IN AK PRENSLERİNDENDİ…

Alınan bilgiye göre Türkiye’nin en genç milletvekili adayı olarak 27. dönemde AK Parti’nin listesine üçüncü sıradan giren Furkan Sezer, bilinmeyen bir nedenle partisinden istifa etti. Bir süredir parti içi bir takım sıkıntılar yaşadığı iddia edilen Sezer’in istifa günü olarak 15 Temmuz tarihini seçmesi ise dikkat çekti.

Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın AK Parti içinde ki prenslerinden olarak anılan Furkan Sezer, siyasi hayatına AK Parti Biga Gençlik Kolları Üniversite Birimi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak adım atmış, 2013 yılında Biga AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına atanmış, 2 dönem Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yaptıktan sonra Ak Parti Biga İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sosyal İşler Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Son olarak ise AK Parti 27. dönem Çanakkale 3. sıra milletvekili adayı olmuş ancak seçilememişti. Biga İl Genel Meclis üyesi olmak istediği bilinen Sezer’in bu talebinin gerçekleşmemesinin kırgınlığa yol açtığı ileri sürülmüştü.

ŞİRKET MÜDÜRLÜĞÜ KRİZ VE İSTİFA DOĞURDU…

Biga’dan ikinci istifa haberi ise AK Parti Belediye Meclis üyesi Cahit Bakan’dan geldi. Bakan’ın dün partisinden istifa ettiği siyasi kulislere bomba gibi düşerken konuya ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı. İlçe teşkilatında herkes söz birliği etmişçesine konuya ilişkin konuşmaktan kaçınırken istifa gerekçesinin ardında, tartışmalı bir şekilde başına getirildiği belediye şirketinden alınmak istenilmesi olduğu iddia edildi.

Cahit Bakan, 2019 yılında büyük beklentilerle Belediyenin şirketi olan Biga Kent Hizmetleri A.Ş.ye müdür yapılmıştı. Ağustos ayı sonu itibariyle görevine son verileceğini öğrenen Bakan’ın tepki olarak istifa ettiği ileri sürülüyor. Ancak istifadan vazgeçirmek için görüşmelerin halen devam ettiği de gelen bilgiler arasında.  

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş