SUİKAST SİLAHI BAKIN NEREDEN ÇIKTI..!

SUİKAST SİLAHI BAKIN NEREDEN ÇIKTI..!
Yayınlama: 29.12.2023
Düzenleme: 30.12.2023
2.106
A+
A-

Çanakkale polisi herkesi hayrete düşüren bir operasyona imza attı. Yapılan baskında mafya ve terör örgütleri tarafından özellikle suikastlarda kullanılan uzun namlulu tam otomatik uzun namlulu bir silah ele geçirildi. Bir kişi gözaltında tutulurken silahın karanlık geçmişi araştırılıyor…

 

 

Çanakkale Fevzipaşa Mahallesinde yaşayan bir şahısta uzun namlulu otomatik bir silah bulunduğuna dair ihbar alan Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, yürüttüğü araştırma neticesinde operasyon için bugün düğmeye bastı.

 

Belirlenen adrese baskın yapan polis ekipleri genel aramanın yanı sıra özel cihazlarla duvar ve kapalı alanlarda inceleme yaparak gizli bölme aradı. Aramalar neticesinde evin müştemilat olarak kullanılan kısmına saklanmış olarak İsrail yapımı UZİ marka tam otomatik uzun namlulu bir silah ele geçirtildi.

 

 

Silahın sahibi olduğu ve evde gizlediği değerlendirilen S.T. isimli şahıs sorgulanmak üzere gözaltına alındı. UZİ kolay gizlenebilen küçük ve etkili seri bir silah olması nedeniyle dünya çapında özellikle mafya gurupları ve terör örgütleri tarafından tercih ediliyor. Suikastlarda kullanılması sebebiyle ise kötü bir şöhreti bulunuyor.

 

Türkiye’de nadir görülen ancak Çanakkale’de ele geçirilen silahın karanlık geçmişinde hangi olaylara karıştığı, terör ve organize suç örgütleri tarafından kullanılıp kullanılmadığı, cinayet ve yaralama olaylarında karışıp karışmadığı yapılan balistik inceleme sonucu ortaya çıkacak.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş