ASİTLİ SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ..!

ASİTLİ SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ..!
Yayınlama: 19.06.2024
Düzenleme: 19.06.2024
5.327
A+
A-

Keşfettiği kanser sonrası kullanılacak ilaca patent alarak binlerce hastanın umudu olan Çanakkaleli genç kimyager ve ekibine suikast gerçekleştirildi.

Kahvelerine asit konulan başarılı ekipten bir kişi hayatını kaybederken saldırıda yıllık trilyon dolarlık pazara sahip olan küresel ilaç sektörünün parmağı olduğu iddia ediliyor…

 

İzmir’de yaşayan Yeniceli genç kimyager Gizem Nur Yılmaz, geçtiğimiz günlerde büyük bir başarıya imza atmış ve yapılan sayısız deneyin ardından kanser sonrası kullanılacak etkin bir ilaç keşfederek binlerce hastaya umut olmuştu.

3 bin hasta üzerinde kesin sonuç veren o ilacın patentinin alınarak tescillenmesinin ardından üretim aşamasına gelinmesi sadece Çanakkaleli hemşerilerini değil tüm Türkiye’yi gururlandırmıştı.

 

ASİSTANI HAYATINI KAYBETTİ…

 

Ancak yaşanan gelişmeler trilyon dolarlık bir pazara sahip olan küresel ilaç sektörünü rahatsız etmiş olacak ki çalışmalarını Malta’da sürdüren Çanakkaleli başarılı kimyager Gizem Nur Yılmaz ve ekibine zehirli kullanılarak suikast gerçekleştirildi.

Asitli kahve ile gerçekleşen suikast girişimi sonucu Yılmaz’ın çalışma arkadaşlarından yardımcı asistan Emili hayatını kaybetti.

 

SUİKASTÇİ YAKALANDI…

 

Saldırıya ilkişkin açıklama yapan Gizem Nur Yılmaz’ın babası İsmail Hakkı Yılmaz öfkeli olduğunu ifade ederek; “Ülkemize bir patent kazandıran kızım GİZEM NUR ve Çalışma arkadaşları Asistanı VERONİCA, Laboratuvar teknisyeni ALEXS, Yardımcı Asistan EMİLİ Asitli kahve ile saldırı düzenlenmiş ne yazık ki EMİLİ bu saldırı ile hayatını kaybetmiştir, ışıklar yoldaşı olsun. Kızım ve diğer arkadaşları tedavilerinin ardından sağlıklarına kavuşmuşlardır. Saldırının faili yakalanmış MALTA Mahkemelerinde yargılanmasına başlamıştır” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş