Aşkın Farkına 12 Yıl Sonra Vardılar!

Yemeğin tuzu yüzünden boşanan çift tam 12 yıl sonra barışarak yeniden nikah masasına oturdu. Bu olay, Adile Naşit ve Münir Özkul’un rol aldığı ve turşu yüzünden boşanan bir çiftin hikayesini anlatan unutulmaz ‘Neşeli Günler’ adlı filmi hatırlattı…

Aşkın Farkına 12 Yıl Sonra Vardılar!
Yayınlama: 25.12.2016
4.021
A+
A-

Arzu ve Cumhur çifti, küçük kızları henüz 5 yaşındayken incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden dolayı 12 yıl önce tartışarak boşanma kararı aldı. Ezine ilçesinde yaşayan çiftin boşanmalarına ise, evde pişen yemeğin tuzu neden oldu. Bir daha başka bir evlilik yapmayan çiftin kızları Melisa, aradan geçen süreçte, anne ve babasını yeniden bir araya getirmek için mücadele verdi. Bu mücadele meyvesini verdi ve Arzu Bilgili ve Cumhur Bozoğlu, 12 yıl aradan sonra, kızlarının da desteğiyle yeniden nikah masasına oturdu.

 

Gençlikte hatalar olur, önemli olan telafi etmek…

 

Bundan sonra evliliklerini daha olgun bir şekilde sürdüreceklerini belirten  Arzu-Cumhur çifti, gençlik ve tecrübesizlik nedeniyle yaptıkları hatalardan ders çıkardıklarını ekledi. Çok mutlu olduğunu ifade eden Arzu Bozoğlu, “Rabbimden hayırlısını istedik, o da bize hayırlısını verdi. Tabi geçmişte hatalarımız oldu, olmadı değil. Ama gençlikte hatalar olur. Önemli olan bunları telafi etmek. İnşallah bizde ömür boyu kızımızla birlikte daha huzurlu bir hayat süreceğiz” dedi.

 

Çok genç yaşta anne olduğunun altını çizen Arzu Bozoğlu; “Anne olduğum da daha 18 yaşındaydı. Eşim de 22 yaşındaydı. Genç anne ve babalar. Biraz tecrübesizliğimiz oldu. Bundan sonra daha tecrübeli şekilde götüreceğiz” dedi.

 

Bundan sonra daha olgun şekilde yürüteceğiz…

 

Yıllar sonra tekrar gelen mutluluğunu paylaşan Cumhur Bozoğlu, “Eşimle, kızımızla beraber, kalan ömrümüzü en mutlu şekilde sürmeyi nasip etsin Allah. Bunların hepsi karşılıklı duygular içerisinde oldu. Kızımızın genç kız olduğunu fark ettik. Aradan geçen sürede başka evlilik yapmadık. Yine ilk evliliğimiz gibi. İkinci eş gibi değil de ilk günkü gibi. Bundan sonra daha olgun şekilde yürüteceğiz” diye konuştu.

 

1978 yapımı “Neşeli Günler”in 2016 versiyonu…

 

Çiftin yaşadıkları, neredeyse başrollerini Münir Özkul ve Adile Naşit’in oynadığı ‘Neşeli Günler’ filmi ile birebir örtüştü. Filmde, turşuculuk yapan çift, turşu suyu yüzünden sürekli kavga ediyor. Tartışma büyüyünce ise ayrılık kararı alarak boşanıyorlar. Çiftin 6 çocuğu, yıllar sonra anne ve babalarını yeniden bir araya getirmek için mücadele veriyor. Bu mücadele sonucunda da çift yeniden evleniyordu.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş