AYAKLARIN YERE BASMIŞ BÜLENT..!

Çingene polemiğiyle gündeme gelen AK Parti’nin Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, gece yarısı roman vatandaşların yaşadığı Fevzipaşa Mahallesine girdi. Mahalle Muhtarı Ramazan Işıldak’ın dahi haberi olmadığı ziyarette ilginç diyaloglar yaşandı…

AYAKLARIN YERE BASMIŞ BÜLENT..!
Yayınlama: 01.04.2017
10.766
A+
A-

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, ağırlıklı olarak roman vatandaşların yaşadığı Fevzipaşa Mahallesine  gece yarısı ziyareti gerçekleştirdi. Saat 23.30 sıralarında önceden haber vermeden mahalleye gelen Turan ve beraberindeki ekibi vatandaşlarla temaslarda bulundu.  Ancak bu ziyaretten Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Hacı Ramazan Işıldak haberdar edilmezken iddialara göre gece karanlığında bazı tepkiler gün yüzüne çıktı.

 

Basın mensuplarına haber verilmeden gerçekleştirilen bu ani ziyarette mahalle sakinlerinden bazıları yakın ilgi gösterirken bazılarının yakın geçmişte yaşanmış bir takım olaylar nedeniyle Milletvekili Turan ve yanındaki partililere tepki gösterdiği iddia edildi. Mahalle bodrum bayan escort sakinlerinin kapılarını çalan Bülent Turan’a; “Çingenelerden oy istemeye mi geldin” diyerek tepki gösterildiği ileri sürüldü.

 

 

Bülent, Bülent Ayakların bir gece yarısı yere basmış…

 

18 Mart Törenlerine katılmak üzere Çanakkale’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın araya girmesiyle sağlanan sessizlik, bir gece yarısı yeniden bozulmuş oldu. AK Parti Milletvekili aday adayı ve aynı zamanda Çanakkale Truva Romanlar Federasyonu Başkanı olmasına karşın sorumlu olduğu mahallesinde ki ziyarete davet edilmeyen Muhtar Ramazan Işıldak, tepkisini bir kez daha sosyal medyadan gösterdi ve; “Gençlik Kolları ‘Çingene’ der. Vekili Fevzipaşa Mahallesine gecenin yarısında Oy İstemeye gelir. Bülent, Bülent Ayakların bir gece yarısı yere basmış maşallah. Kıssadan hisse hakir gördüğün hiç bir şeye hakim olunamazmış vesselam” şeklinde paylaşımda bulundu.

 

1915 köprüsü senin ayakların yerden kesmiş..!

 

Son olarak Muhtar Işıldak, yaşananları İzmir’de gerçekleşen Roman Buluşmasında Başbakan Binali Yıldırım’a, 18 Mart Törenlerinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aktarmıştı. Abide’de gerçekleştirilen program sırasında Işıldak’ı yanına çağıran Cumhurbaşkanının olayın tüm muhataplarının bir arada olduğu esnada; “Ben İstanbul Kasımpaşa Romanı, Binali Yıldırım İzmir Romanı, Kardeşim Ramazan Işıldak ise Çanakkale Romanı. Bülent senin ayakların yerden kesilmiş. 1915 köprüsü senin ayakların yerden kesmiş” dediği iddia edilmişti.

 

Tam her şey bitti derken…

 

Her şey aynı zamanda AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Muhtar Ramazan Işıldak’ın facebook üzerinden Milletvekili Bülent Turan’ı eleştiren bir paylaşımıyla başlamış, tepkilerden vekilin danışmanı Yavuzhan Ahıskalı’da nasibini almış, bu gelişmelerin ardından AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan’ın “Bırakın şu çingeneyi konuşmayı” demesiyle gerilim büyümüş, uzlaştırmacı bir tavır sergilemesi gereken İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın olay tam soğurken yeniden kaşımasıyla daha da uzamıştı. Hatta Karadağ, aynı partinin mensuplarını barıştırmak yerine yaşananları haber yapan basın mensuplarını suçlamayı tercih etmişti.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş