BARINAK GÖREVLİSİNİN ESRARENGİZ ÖLÜMÜ..!

BARINAK GÖREVLİSİNİN ESRARENGİZ ÖLÜMÜ..!
Yayınlama: 03.04.2024
Düzenleme: 03.04.2024
6.834
A+
A-

Çanakkale Belediyesi’ne ait hayvan barınağında görevli Mustafa Topçu, akşam saatlerinde fenalaşmış, kolunda oluşan morluk nedeniyle kaldırıldığı hastanede enfeksiyona bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybetmişti.

Talihsiz adamın 45 gün önce barınağa getirilen bir köpek tarafından ısırıldığı ortaya çıktı…

 

 

Çanakkale Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri’ne bağlı Hayvan Barınağı’nda 25 yıldır görev yapan Mustafa Topçu, barınağa bırakılan, sokağa terk edilen hayvanların temizliğinden ve bakımından sorumluydu.

 

Sabah Gazetesinin haberine göre yaklaşık 45 gün önce yaralı olarak barınağa getirilen pitbull cinsi bir köpek, tedavi sırasında Mustafa Topçu’yu ısırdı. İlk tedavisi barınakta yapılan Topçu, hastanede kuduz aşısı vuruldu. İlerleyen günlerde de aşılarını 4 doza tamamladı.

 

YOĞUN KALP ÇARPINTISI VE KAŞINTI…

 

İşine devam eden Topçu, önceki gün gece geç saatlerde rahatsızlandı. Yoğun kalp çarpıntısı ve kaşıntı nedeniyle oğluyla birlikte özel bir hastaneye başvurdu. Kan alınan ve kalp grafiği çekilen Topçu, taburcu edildi. Evine dönen Topçu, bu seferde kusmaya başladı.

 

 

KOLU ÖNCE ŞİŞTİ ARDINDAN MORARDI…

 

Tekrar Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne başvuran Topçu, gerekli kontroller yapıldıktan sonra servise alındı. Serviste fenalaşan Topçu’nun vücudunu kontrol eden doktorlar, kolundaki şişliği fark edince yoğun bakım servisine yatışını sağladı. Kolu tamamen moraran ve giderek fenalaşan Topçu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

HER ŞEY İKİ SAAT İÇİNDE OLDU…

 

Babasının ölüm haberini alan İbrahim Topçu, “Her şey, 2 saatin içinde gelişti. Daha hala nedenini bilmiyoruz. Enfeksiyon kaptığını söylediler. Kolu 15 dakikada içerisinde tamamen morardı ve patladı. İnanılır gibi değil. İki ay önce bir köpek ısırmıştı. Aşıları vuruldu ama ne kadar düzenli vuruldu bilmiyoruz. Otopsi sonucu ortaya çıkacakmış her şey” dedi.

 

 

GERÇEK ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ İLE ÇIKACAK…

 

İlk belirlemelere enfeksiyona bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden Topçu’nun, asıl ölüm nedeni otopsi ile ortaya çıkacak.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş