BAŞKAN GÖKHAN’IN CHP’DEN TEK İSTEĞİ VAR..!

BAŞKAN GÖKHAN’IN CHP’DEN TEK İSTEĞİ VAR..!
Yayınlama: 26.10.2023
Düzenleme: 26.10.2023
2.274
A+
A-

Çanakkale Belediye Başkanı, deneyimli siyasetçi Ülgür Gökhan, CHP’li üyelere sosyal medya paylaşımları konusunda uyarıda bulundu.

Yapılan paylaşımların zaman zaman maksadını aştığına vurgu yapan Başkan Gökhan; “Bütün parti üyelerimden tek tek, partimiz hakkında yaptıkları olumsuz sosyal medya paylaşmalarından, uzak durmalarını tavsiye ediyorum, rica ediyorum, hatta yalvarıyorum” şeklinde konuştu…

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen CHP İl Kongresinde İl Başkanlığına seçilen Av. Levent Gürbüz’ü ziyaret eden, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gürbüz ve yönetimine başarılar diledi. CHP İl Başkanlığında düzenlenen ziyarette Başkan Gökhan’a Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

 

Yapılan ziyarette kısa bir açıklama yapan Başkan Gökhan, parti üyelerinin sosyal medyada yaptığı paylaşımlara sitem etti. Sosyal medyada yapılan bazı paylaşımların CHP’ye zarar verdiğinin altını çizen Gökhan, “Bütün parti üyelerimden tek tek, partimiz hakkında yaptıkları olumsuz sosyal medya paylaşmalarından, uzak durmalarını tavsiye ediyorum, rica ediyorum, hatta yalvarıyorum. Lütfen sosyal medyada partimizi de ve birbirimizi de tartışmayalım. Eğer bir konumuz varsa bunun tartışılacağı yer, il başkanlığımız, ilçe başkanlığımız ya da danışma kurulu toplantılarıdır. Buralarda oturur konuşuruz. Sosyal medyada yazılan bir şeyi sadece muhatabı okumuyor. Yazılanları tüm Türkiye’de olduğu gibi Çin’dekiler de okuyor, Arjantin’dekiler de görüyor. Burası çok geniş bir ağ. Sen burada karnının şişliğini indiriyorsun bütün dünya yazdıklarını görüyor. Bunu başka partilerin yandaşları da görüyor. Bu paylaşımlar partimize zarar veriyor. Bizim şu an ihtiyacımız olan şey bütünlük, birlik, dayanışma içerisinde akıllı bir davranışla doğru olanı bulmak” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş