BAŞKANIN TEMİZLİK GÜNÜ..!

BAŞKANIN TEMİZLİK GÜNÜ..!
Yayınlama: 21.09.2024
Düzenleme: 21.09.2024
516
A+
A-

Let’s Do It Türkiye tarafından düzenlenen ve Çanakkale Belediyesinin de katkı verdiği Dünya Temizlik Günü kapsamındaki Cuma Pazarı bölgesinde pek çok kuruluş ve gönüllünün de destekleriyle atık toplama ve ayrıştırma çalışması gerçekleştirildi.

Başkan Muharrem Erkek’te eline aldığı poşet ile vatandaşlarla birlikte çöp toplayarak çevre temizliğine katkı verdi…

 

Cuma Pazarı Otopark Alanında 23 Nisan Yaya Köprüsü (Halk Köprüsü) bölgesinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, Lets’s Do It Türkiye temsilciliği, etkinliğe destek veren kurum ve kuruluşların temsilcileri ile gönüllüler katıldı.

 

 

Belediye Başkanı Muharrem Erkek, etkinlik öncesinde yaptığı açıklamada temiz bir çevrenin önemine değinerek, “Her zaman söylediğimiz gibi kıyılarımızı, sokaklarımızı, caddelerimizi, parklarımızı temiz tutmamız çok önemli. Kentimiz de bizim evimiz bir anlamda. Atıklarımızı ayrıştırmamız, değerlendirmemiz çok önemli. Bizim daha doğmamış nesillere karşı bir sorumluluğumuz var. Onların daha temiz bir dünyada doğup, büyüyüp yaşama hakları var. Onun için bu sorumluluk bilinci dünyada her geçen gün yükseliyor. Bizler de Çanakkale’de gönüllülerimiz ile sık sık sahil temizlikleri, cadde temizlikleri yapıyoruz. Buradan tüm hemşehrilerime bir kez daha seslenmek isterim; evlerimizi temiz tuttuğumuz gibi kentimizi de temiz tutalım. Aynı zamanda ağaçlarımızı, havamızı, suyumuzu, toprağımızı koruyalım. Çünkü yaptığımız işlerin sürdürülebilir olması da çok önemli. Sürdürülebilir çevre, temiz bir çevre, sağlıklı bir yaşam için mücadelemiz devam edecek” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından, Dünya Temizlik Günü kapsamında bölgede detaylı atık toplama ve ayrıştırma çalışması yapıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş