Devletimiz ve Milletimiz için EVET…

Referanduma iki haftadan az bir zaman kala son 10 günün öneminin farkında olan MHP, tempoyu iyice hızlandırdı. Köy, belde, ilçe ve merkezde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız diyen İl Başkanı Hakan Pınar; “Ne mutlu ki, sadece kararsızlar değil hayır diyenlerde ikna oldu. Herkes milletin ve devletin hayrına evet diyor” dedi…

Devletimiz ve Milletimiz için EVET…
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
6.383
A+
A-

Bir yandan kendi içinde kongre, diğer yandan millet içinde referandum sürecini yürüten Milliyetçi Hareket Partisi, yoğun tempoya rağmen dur durak bilmiyor. Özellikle içine girilen son iki haftaya yoğunlaşan MHP, tüm teşkilatlarıyla referanduma kilitlenmiş, bir kişi fazla evet dedirtebilmek için son dönemeçte evinden, işinden dahi vazgeçmiş durumda.

ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMIYORLAR…

Gecesini gündüzüne katan parti mensupları köy, belde, ilçe ve merkezde kapı kapı dolaşıyor, adam adama çalışıyor. Kadın kolları üyeleri ev ziyaretleri ile bayanları ikna ederken, gençler çarşı, pazar demeden koşturuyor, kıdemli partililer ise kahve toplantılarında neden evet denmesi gerektiğini anlatıyor. Organize olmuş bir şekilde ekipler halinde çalışan MHP, sıcak temastan aldıkları sonuçtan oldukça umutlu.

SADECE KARARSIZLAR DEĞİL HAYIR DİYENLERDE İKNA OLDU…

Çanakkale Türkiye’nin aynasıdır diyen MHP İl Başkanı Hakan Pınar, yüzde 55’in üzerinde bir evet oyu beklediklerini vurgulayarak bunun sebebini; “Kirli politikalarla, yalanlar üzerine kurulu bir siyaset ile her ne kadar halkın aklı karıştırılmaya çalışılsa da, Türk milleti artık uyandı. Tüm bilgi kirliliğine rağmen bilinçli vatandaş hakikatleri görüyor. Kararsız olanlara ve yalanlarla kandırılanlara temas ettiğimizde ise hakikatleri anlattığımızda ikna etmekte zorlanmıyoruz. Ne mutlu ki sadece kararsızlar değil hayır diyenlerde ikna oldu ve olmaya devam ediyor” diyerek açıklıyor.

MİLLETİMİZ VE DEVLETİMİZ İÇİN EVET…

Vatandaşa sadece evet broşürü vermekle yetinmeyen, aynı zamanda kafalarında ki her türlü soru işaretini de bizzat aydınlatan Pınar; “Ülkemiz, 15 Temmuz’da bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Bu bir işgal girişimiydi. Türkiye ameliyat masasına yatırıldı. Türk milletinin ferasetiyle atlatıldı. O süreçte bile olağanüstü hal kararı 4 günde alınabilmişti. Ekseninden çıkmış bir Cumhurbaşkanlığı makamı söz konusuydu.  Anayasa paketi ile ilgili vatandaşlarımızla bire bir görüştüğümüzde 18 maddenin her biriyle ilgili mutabakat yaşadığımızı görüyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi müspet. Milletimiz ve devletimiz için evet” şeklinde açıklamada bulunarak birde oransal tahminde bulundu.

ÇANAKKALE TÜRKİYE’NİN AYNASIDIR, %55 EVET…

Çanakkale’de yüzde 50 ‘nin üzerinde evet oyu bekliyoruz diyen MHP’li Pınar; “Yüzde 55 oranında evet oyu çıkacağını tahmin ediyorum. Çanakkale Türkiye’nin aynasıdır. Çanakkale, Türkiye’nin önsözünün yazıldığı yerdir. Milletin hayrına, devletin hayrına olan anayasa değişiklik paketi, milletimizin iradesi ve ciddi bir katılımla yüzde 55 civarında evet oyuyla geçecektir” dedi.

LİDERİMİZİN İZİNDE, MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ…

Yoğunluktan kamuoyuna duyurmaya fırsat bulamadıkları saha çalışmaları hakkında da açıklamada bulunan Hakan Pınar; “Bilindiği üzere 10 Aralık’ta meclise sunulan anayasa değişiklik teklifi 42 gün süren meclis çalışmaları ve görüşmelerinin ardından 21 Ocak 2017 tarihinde tamamlanarak Türk milletinin iradesine, takdirine sunulmuştur. Bu kapsamda Çanakkale MHP il Teşkilatı ve bağlı ilçe ile belde teşkilatları olarak liderimizin işaret buyurduğu noktada bizlerde üzerimize düşeni gücümüz yettiği müddetçe, sahada bir bir, aktif şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Anayasa değişiklik paketinin neden evetle sonuçlanması gerektiği, neden evet denmesi konusunda sahada aktif şekilde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Pınar son olarak; “Türk milletinin kendi kaderini tayin noktasında verasetine inanıyor ve güveniyoruz. Yeminimiz var, vazgeçilmez diyor, millet için EVET, devlet için EVET, milli ve üniter yapımızın devamı için EVET diyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş