BAŞKANLIĞI İYİ, MÜKAFATI KÖTÜ OLDU..!

BAŞKANLIĞI İYİ, MÜKAFATI KÖTÜ OLDU..!
Yayınlama: 05.10.2023
Düzenleme: 05.10.2023
1.652
A+
A-

Görevinden alınan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran sessizliğini bozdu. Zehir zemberek bir açıklamada bulunan Gapran, kimsenin partiye sahip çıkmadığı bir zamanda elini taşın altına koyduğunu ifade etti.

 

Başarının cezalandırıldığına vurgu yapan Gapran, “Kimseden helallik istemiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Partiye emeği geçenlerin emekleri yerde kalmayacaktır” şeklinde konuştu…

 

ALNIMIZ AK KALBİMİZ PAK…

 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinden el çektirilen başarılı siyasetçi Necati Gapran sessizliğini bozdu. Bugüne kadar yanlışın değil doğrunun yanında olmaya çalıştıklarını ifade eden Gapran, “2019 yılında kimsenin sahip çıkmadığı yerde elimizi taşın altına koyup 300lerde olan üye sayımızı 1300lere çıkarttık. Oyumuzu hiçbir ilçenin yapamadığı %22lere ulaştırdık. Ama yine de eleştirilere maruz kaldık. Ancak alnımız ak, kalbimiz pak” şeklinde konuştu.

 

 

EMEĞİ GEÇENLERİN EMEĞİ YERDE KALMAYACAK…

 

Blediyelere şahsi kazanç sağlamak için iş yapmadıklarını ve kendi yakınlarını işe yerleştirmek için taviz vermediğini belirten Gapran, “Seçimlerde pazarlıklarımız hep partimiz için oldu, şahsi kazançlarımız için değil. O sebeple de oy oranımız hep arttı. Yoksa üye sayımız kadar oy alamazdık. PKK, FETÖ yada herhangi bir oluşumla hiçbir zaman bağımız olmadı. Olanlarla da selamımız olmadı. 4 yılın sonunda demokrasi diyerek 1 yıl önce kazandığımız ilçe kongremiz akabinde 02 Ekim 2023 günü Genel Merkez olurları ile yönetimin ile birlikte görevden el çektirilmiş bulunmaktayız. Bu yolda beraber yürüdüğüm ve beraber olmaya devam edeceğim tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hiçbir kimseden helallik istemiyorum. Varsa hata bizimdir. Ancak kimseye de helallik vermiyorum. Mevlamın adaletine ve ebedi dünyaya bırakmayacağına inanıyorum. Emeği geçenlerin de emeği yerde kalmayacaktır” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş