CHP’NİN RENGİNİ ÜYELER BELİRLEYECEK..!

CHP’NİN RENGİNİ ÜYELER BELİRLEYECEK..!
Yayınlama: 14.07.2023
Düzenleme: 14.07.2023
2.345
A+
A-

Kongre takvimi açıklanan CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı için parti içi mücadele yaşanacak. Aynı çatı altında ekip olsalar da ‘Değişim Grubu’ olarak adlandırılan ve seçime beyaz liste ile girecek olan Muharrem Erkek, İsmet Güneşhan ve Serdar Soydan gibi isimler mavi liste ile yarışacak olan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın başını çektiği grup ile parti içi demokrasi için rakip olacak…

 

CHP Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde ‘Değişim Grubu’ olarak adlandırılan ve içinde Muharrem Erkek, İsmet Güneşhan, Serdar Soydan gibi isimlerin yer aldığı oluşumun beyaz liste ile temsil edileceği öğrenildi.

 

Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı’nda kongre takvimi açıklandı. Takvime göre Merkez İlçede delege seçimleri Temmuz ayında gerçekleşecek. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın başını çektiği grup Mavi liste ile yarışacakken, Muharrem Erkek’in lideri olduğu ‘Değişim Grubu’ ise beyaz liste ile seçimlere girecek.

 

SLOGAN HAZIR… DEĞİŞİM İÇİN BEYAZ LİSTE…

 

İsmet Güneşhan, Muharrem Erkek, Serdar Soydan ve Erdal Gezen gibi CHP’nin önemli isimlerinin yer aldığı ‘Değişim Grubu’ beyaz liste ile seçimlerde yarışacak. Grubun sloganının ise ‘Değişim için beyaz liste’ olduğu öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş