BAYRAĞINI AL, 100 YILLIK COŞKUYA ORTAK OL..!

BAYRAĞINI AL, 100 YILLIK COŞKUYA ORTAK OL..!
Yayınlama: 19.10.2023
Düzenleme: 21.10.2023
1.227
A+
A-

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında, Çanakkale’de yer gök kırmızı-beyaz olacak.

İlçe ve köyler dahil tüm Çanakkale’yi Türk bayraklarıyla donatmak için kampanya başlatan valilik, ücretsiz bayrak almak isteyen tüm vatandaşları valilik ve kaymakamlıklara davet etti…

 

Cumhuriyet’imizin 100. yılında Çanakkale’mizi Türk bayraklarıyla donatıyoruz. Bu yıl Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı olması münasebetiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının daha coşkulu yapılması için Çanakkale Valiliği koordinasyonunda çeşitli aktiviteler ve etkinlikler planlandı.

 

Bu çerçevede 29 Ekim 2023 Pazar Günü ilimiz genelinde resmi kurumların yanı sıra tüm özel işyeri ve konutlarda da Türk Bayrağı asılması için bir kampanya başlatıldı.. İl merkezi ile birlikte ilçeler ve köylerde de evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağını asmak isteyen vatandaşlar için valilik ve ilçe kaymakamlıkları bayrak temin edecek.

 

Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada; “Tüm vatandaşlarımızı ev ve işyerlerine 29 Ekim 2023 Pazar Günü Türk Bayrağı asmaya davet ediyor, şimdiden tüm hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz” denildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş