BEDEL ÖDENECEKSE BEN HAZIRIM..!

Yüzden fazla tavuğu tekmelerle telef edilen, yaptığı hizmetlere sürekli zarar verilen belediye başkanının, şimdi de ihtiyaç sahipleri için hayata geçirdiği sosyal market kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı…

BEDEL ÖDENECEKSE BEN HAZIRIM..!
Yayınlama: 10.02.2018
8.311
A+
A-

Yüzden fazla tavuğu tekmelerle telef edilen, yaptığı hizmetlere sürekli zarar verilen belediye başkanının, şimdi de ihtiyaç sahipleri için hayata geçirdiği sosyal market kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı…

 

Ezine ilçesine bağlı Geyikli Beldesinin CHP’li Belediye Başkanı Ercan Yılmaz’ın seçildiği günden bu yana başı dertten kurtulmuyor. Seçim günü akşamı zaferini kutlayan Başkan Yılmaz’ın, sabah tavuklarının telef edildiği haberiyle sevinci kursağında kalmıştı. Belde dışındaki Yeni İskele bölgesinde bulunan tarladaki kümeslerde beslediği 300 civarındaki tavuk, gece kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğramış, 100’den fazlası tekme ve sopa darbeleriyle telef olmuştu.

 

İnsanlık dışı bu olayı siyasi bir saldırı olarak değerlendiren Belediye Başkanı Yılmaz, o günden sonra benzer durumlarla karşılaşmaya devam etti. Beldede gerçekleştirdiği hizmetler bir bir tahrip edilirken son olarak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz destek veren Sosyal Market saldırıya uğradı. Telleri parçalayıp camları kırılarak içeri giren saldırganlar binaya ve içinde bulunan ürünlere zarar verdi.

 

 

BİR BEDEL ÖDENECEKSE BEN ÖDEMEYE HAZIRIM…

 

Saldırıyı nefret ve şiddetle kınayan Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz; “Ana caddeden telleri söküp bahçeye ve oradan da pencere demirlerini parçalayıp, camları kırıp içeri giriyor ve bu saldırıyı gerçekleştiriyorlar. Ben bu saldırıyı gerçekleştiren insanların ne amaçları olduğunu da bilmiyorum. Maddiyatın olmadığı sadece maneviyatın olduğu bir yerden ne istediniz, bunu anlayamıyorum. Eğer derdiniz ben isem benim buradaki başarımsa bunu benimle paylaşabilirsiniz. Benim makam odam, makam aracım ve bir evim var, malım var. Burası devletin malı, devletin binası, devletin malından öç almayın. Bir bedel ödenecekse ben ödemeye hazırım” dedi.

 

DEVLETİN MALINDAN ÖÇ ALMAYIN, KOZUNUZU BENİMLE PAYLAŞIN…

 

Bıkmayacağız, yılmayacağız ve burasını tekrar eski haline getirerek halkımızın kullanımına sunacağız diyen Başkan Yılmaz, saldırıya uğrayan Sosyal Market hakkında bilgi vererek; “Burası bizim dönemimizde ilk defa yapılan ve gerçekten de ihtiyaç sahiplerinin gelerek alış verişlerini yaptığı bunun karşılığında da hiçbir bedel ödemediği Geyikli Belediyesi Sosyal Marketi. Burada neler var. Bay bayan giysileri, ayakkabılar, temin ettiğimiz beyaz eşyalar var. Aralarında çamaşır makinesinden tutunda bulaşık makinesi, televizyon ve koltuğa kadar malzeme var. Bir kısmı ikinci el olmakla birlikte birinci el olarak temin edilen ürünlerde var. Burası bu ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığımız bir yerdi. Ama yakın zamanda ki bazı olaylarla birlikte işte şimdi de görüyoruz ki sosyal marketin içler acısı hali ortada. Tüm raflar boşaltılmış fakat hiçbir şey alınmamış. Hepsi yerlere atılıp saçılmış, hepsi yerle bir olmuş durumda. Bunu kimler neden yaptılar, niye yaptılar onu da bilmiyorum. Benim aklım bu manzarayı, bu durumu hiçbir şekilde almıyor. Eğer bu siyasi bir olaysa, şahsımla ilgiliyse o zaman lütfen gelin kozunuzu benimle paylaşın. Burası benim makam odam değil, burası benim kullandığım bir alan değil. Halka, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığımız malzemelerden lütfen öç almayın. Benimle kimin zoru varsa, derdi varsa yerimde yurdumda belli. Gelip varsa bir konu hesabını bana, şahsıma sorabilirsiniz.  Ama lütfen bizim vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetleri bu şekilde hunharca bir saldırıyla bizleri üzüyor. Bunları yapanlar bana göre insan olamaz, bu bir insanlık ayıbıdır” şeklinde tepkisini dile getirdi.

 

 

AKLINIZI BAŞINIZA ALIN, BURADAN KİMSEYE EKMEK ÇIKMAZ…

 

Ercan Yılmaz, Geyikli’de yakın zamanda yaşanan benzer olaylar hakkında da bilgi vererek; “Çarşı merkezinde yaptığımız Türk Bayrağı peyzaj düzenlemesinde bordür taşları sökülüp yerinden çıkarıldı. Yine çarşı caddesinde akşamdan yapılan bordürler tekmelerle aşağıya indirildi. Bunları yapanlara sesleniyorum bir bordür taşının size faydası olmaz, bir bayrağın altındaki özellikle Türk bayrağının altındaki taşları devirip telleri yıkmak, zarar vermek kimseye yakışmaz. Lütfen aklınızı başınıza alın, buradan kimseye ekmek çıkmaz. Bayrak bizim bayrağımız. Kaldırımlarımız, sosyal alanlarımız, sosyal marketimiz hepsi bizim, sizin. Lütfen hesaplarınızı ister ticari, ister siyasi olsun bu şekilde görmeyiniz. İnşallah bu Geyikli’nin yaşadığı son olay olur” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş