Ellere Var da Bize Yok mu..!

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, istihdam programı kapsamında AK Partili belediyelere toplam 245 kadro verilirken muhalefet belediyelerinin tamamının es geçilmesini eleştirdi ve “Adalet bunun neresinde” diye sordu…!

Ellere Var da Bize Yok mu..!
Yayınlama: 02.12.2016
3.315
A+
A-

Çanakkale Belediyesi Aralık ayı Belediye Meclis Toplantısında, Başkan Ülgür Gökhan’ın meclis üyeleriyle özellikle paylaştığı bir konu dikkat çekiciydi. Eleştiri içeren o cümleler karşında bu defa AK Parti sıralarından çıt çıkmadı.

 

AK Belediyelerde 250 kadro istihdam edilmiş…

 

Bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum diyerek İŞKUR tarafından toplum yararına istihdam programına değinen Başkan Gökhan; “Geçen sene bizde 50 tane işçi istihdam etmiştik, bu sen yine istedik ki onlar baya faydalı olmuşlardı hem belediye hem istihdam açısından. Bu sene hiç alamadık. Merak ettim niye alamadık diye. Sonra istihdam toplantısında sunum yaptılar, birde evrak verdiler. Baktım enteresan bir tablo var ortada. Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. İŞKUR İstihdam Programı kapsamında 13 tane belediyeye kadro verilmiş.  Çan Belediyesine 25, Yenice’ye 35, Lapseki’ye 35, vs. vs. Çanakkale’nin belediyelerine toplam 245 tane bu kadro verilmiş” dedi.

 

MHP yok, CHP zaten yok…

 

Bu belediyeler arasında hiçbir muhalefet belediyesinin bulunmamasının ilginç olduğuna dikkat çeken Ülgür Gökhan; “MHP yok, CHP zaten yok. Bu nedir dedik, yani niye bize yok, geçen sene vardık? Hadi ben yok eyvallah, peki diğer belediyeler niye yok? Bunu bilginize sunuyorum sadece, birşey söylemek istemiyorum. Müftülükler var, Milli Eğitim Müdürlükleri var doğaldır onları eleştirmiyorum ihtiyaçları vardır. Okullar, camiler ama bu noktada devletin olanaklarının en azından olabildiğince eşit paylaşılmasında yarar var diye düşünüyorum, çünkü adalet bunu gerektirir. Adında Adalet kelimesi bulunan bir siyasi unsurun yapmış olduğu tercihler burada karşımıza çıkmıştır” şeklinde tepkisini ortaya koydu.

 

İcraatta kayırma söz konusu olamaz…

 

Bu eleştirinin ardından AK Partililer belki de ilk defa söyleyecek bir söz bulamadı. Ülgür Gökhan, devam eden meclis toplantısında Cennet Otoparkı ihalesi görüşülürken bir kez daha konuya dönerek; “Bakın bu ihaleye de diğer birçok ihaleye de AK partililer katılıyor, bazen kazanıp alıyor. Otopark ihalesini de yine bir AK Partili aldı, seçimlere adaylığını koymuş, doğal olarak rakibimiz bir isim. Ancak hiçbir zaman siyasi tercihler ihalelerimizin hiçbir aşamasında etkili olmamıştır ki buda göstergesidir. Gerçek adalet, dürüstlük, hak budur. Aramızda ki fark da budur. Genel siyasi eleştiriler ayrı ama icraatta kayırma söz konusu olamaz” diyerek ekledi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş