BELEDİYE ÇALIŞANI KIZI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ..!

Çanakkale sabaha korkunç bir cinayetle uyandı. 17 yaşında ki genç bir kızın, kavga ettiği babasını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi…

BELEDİYE ÇALIŞANI KIZI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ..!
Yayınlama: 17.12.2022
10.692
A+
A-

Çanakkale sabaha korkunç bir cinayetle uyandı. 17 yaşında ki genç bir kızın, kavga ettiği babasını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi…

 

Alınan bilgiye göre, Umurbey Belediyesinde çalışan biri kız iki çocuk babası 52 yaşında ki Erdinç P. eşinden boşandıktan sonra Çanakkale’de ki evinde yalnız olarak yaşamaya başladı. Annesi ile yaşayan 17 yaşında ki kızı B.P ise bazı günler babasını ziyaret ederek yanında kalıyordu.

 

Zaman zaman tartıştıkları iddia edilen baba kız, birkaç gün önce yine bilinmeyen bir sebeple kavga ettikten sonra B. P. evden ayrıldı. İddiaya göre sabaha karşı saat 06.00 sıraları  eve dönen genç kız, henüz bilinmeyen bir nedenle yine babasıyla tartıştı.

 

B.P. ile babası arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşürken yaşanan arbede sırasında baba Erdinç P. henüz kimin kullandığı bilinmeyen bıçakla iddiaya göre kaza sonucu göğsünün üst kısmından ağır yaralandı. Telefonla polisi arayan B.P’nin ihbarı ise deneyimli polisleri bile şok etti.

 

Hızla olay yerine intikal eden emniyet birimleri verilen adreste eve girdiklerinde korkunç bir manzarayla karşılaştı. Kan gölünün içinde yatan baba Erdinç P’nin hayatını kaybettiği belirlenirken kızı B.P. şok halinde bulundu. Erdinç P’nin cesedi morga kaldırılırken genç yaşta baba katili olan B.P polis tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındı. Ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Cinayet masası ekipleri olayın sebebini araştırırken tarafların uyuşturucu bir maddenin etkisi altında olup olmadığı Adli Tıp Raporu ile belirlenecek.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş