BELEDİYE TEYAKUZDA

Çanakkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Kentimizde 6 Ocak 2017 Cuma günü öğle saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı ve buzlanmaya yönelik acil durum planlaması çerçevesinde gerekli çalışmalar önceden yapılırken, kentin kar yağışından en hafif şekilde etkilenmesini sağlamak amacıyla Çanakkale Belediyesi ekipleri de görev başında denildi.

BELEDİYE TEYAKUZDA
Yayınlama: 06.01.2017
2.995
A+
A-

Çanakkale Belediyesi tarafından yapılan açıklmada şu ifadelere yer verildi ”Olumsuz hava koşullarına yönelik Çanakkale Belediyesine bağlı ekipler, araç ve yaya trafiğinin güçleşmemesi, kentlilerimizin mağdur olmaması açısından kar yağışının başladığı ilk dakikalardan itibaren kent genelinde önlemlerini aldı. Bu kapsamda kentin ihtiyaç duyulan bölgelerinde tuzlama çalışmaları gerçekleşirken, araç ve yaya trafiğinin güvenliği için rutin kontroller devam ediyor.

Çanakkale Belediyesinde kurulan Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde kar çalışmaları sürekli olarak takip edilirken, devam etmesi beklenen kar yağışına yönelik tüm birimler teyakkuzda olup, gerekli kontroller ve çalışmalar rutin olarak devam etmektedir.

Öte yandan, olumsuz hava koşulları nedeniyle araç trafiğinin de olumsuz etkilenmemesi adına kentlilerimizin toplu taşıma araçlarını kullanmaları önem arz etmekte olup, dışarıda su sayacı bulunan kentlilerimizin de sayaçlarını koruma altına almaları önemle duyurulur.

 

Bununla birlikte, hava koşullarına bağlı olarak yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durum ile barınma ihtiyacı bulunduğunu düşündüğünüz vatandaşlarımız veya dışarıda zor durumda kaldığını tespit ettiğiniz can dostlarımız için Belediyemizin 444 17 17 numaralı Çağrı Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz”

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.