GÜNEŞ VAR YAĞMUR VAR SOĞUK YOK

Çanakkale 18 Marta hazır. Çanakkaleli ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşlar bu coşkuya ortak olacak. Türk yıldızları 2 ayrı gösteri yapacak. Peki, önümüzdeki 5 gün hava nasıl olacak.

GÜNEŞ VAR YAĞMUR VAR SOĞUK YOK
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 22.01.2023
6.599
A+
A-

Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yılı coşkusunu yaşamaya çok az bir zaman kaldı. Çok yoğun bir kutlama programına ev sahipliği yapacak olan Çanakkale’de 18 Mart günü geçtiğimiz yılların aksine soğuk değil bahar havası etkili olacak. Törenlerin yapılacağı gün yağış beklenmezken fener alayının yapılacağı gün ise yağışlı hava etkili olacak.

Törenlerde güneş fener alayında yağmur var

Meteorolojiden alınan bilgiye göre 18 Mart Cumartesi günü Çanakkale’de yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığı en yüksek 12 en düşük 4 derece olacak. Çanakkale Belediyesinin ertelenen fener alayı ve konser programının yapılacağı 19 Mart Pazar günü ise yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.

Çanakkale Yıldızları göremeyecek

Türk Hava Kuvvetleri’nin ilk akrobasi filosu Türk Yıldızları deniz zaferi programı kapsamında Çanakkale’de iki gösteri uçuşu yapacak. 2017 sezonuna Çanakkale’de merhaba diyecek olan Türk Yıldızlarının iki programı da Şehitler Abidesinde gerçekleştirilecek.  7 uçak ile gerçekleştirilecek uçuşlar Çanakkale Şehitler Abidesi’nde 18 Mart’ta resmi törenlerde 19 Mart’ta ise yine aynı yerde halka açık olarak gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıllarda ikinci programlarını Çanakkale üzerinde icra eden Türk yıldızları gösterisini izlemek isteyen vatandaşların Abideye gitmesi gerekecek. Halka açık gösteri uçuşu 19 Mart Pazar günü saat 14.00’de Şehitler Abidesinde yapılacak.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş