BEN PAZARCIMI EZDİRMEM..!

BEN PAZARCIMI EZDİRMEM..!
Yayınlama: 27.12.2023
Düzenleme: 27.12.2023
2.571
A+
A-

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Sami Yavaş, pazaryeri işgaliye ücretlerinin 3 kat artırılmasına tepki gösterdi. Pazarcı esnafının çağdışı kalmış pazaryerinde zor şartlar altında hizmet verdiğinin altını çizen Yavaş, “Hizmet yok, esnafın sırtına binmeye çalışan çok. Ben pazarcı esnafını ezdirmem, yüzünü güldürürüm” dedi…

 

 

BU PAZARYERİ ÇANAKKALE’YE YAKIŞMIYOR…

 

Seçim çalışmalarını doludizgin sürdüren AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Sami Yavaş dün pazaryerindeki esnafları ziyaret etti. Mevcut pazaryerinin çağ dışı kaldığını ve Çanakkale’ye yakışmadığını ifade eden Yavaş, “ Esnafımız da vatandaşımız da yazın burada sıcaktan yanıyor, kışın donuyor. Yağmurda pazaryerini su basıyor. Kapalı pazaryeri demeye bin şahit lazım. Söz veriyorum, partim aday gösterir vatandaşlarım teveccüh gösterip beni başkan seçerse ilk işim Çanakkale’ye modern bir pazaryeri kazandırmak olacak” şeklinde konuştu.

 

 

ESNAFIN HALİNDEN EN İYİ BEN ANLARIM…

 

Pazaryeri işgaliye ücretlerine ciddi bir oranda artış yapıldığına dikkat çeken Yavaş, hizmetin olmadığı halde ücretin 3 kat artırılmasına tepki gösterdi. Esnafın bu konuda büyük mağduriyet yaşadığını belirten Yavaş, “Pazaryeri işgaliye ücretlerine yapılan bu fahiş zammı geri çekeceğiz. Esnafımızı ezmek yerine koruyup kollayacağım. 1999-2002 yılları arasında bende pazarcılık yaptım. Esnafın halinden en iyi ben anlarım. Söz veriyorum pazarcı esnafımızın yüzünü güldüreceğim” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş