MUTAN, BAŞKANLIĞI DEVRETMEDİ..!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde 4’üncü kez CHP’den Çanakkale Belediye Başkanı seçilen Ülgür Gökhan, mazbatasını aldı. Gökhan ile birlikte Kepez Beldesi’nin yeni belediye başkanı CHP’li Birol Arslan da mazbatasını alan bir diğer isim oldu…

MUTAN, BAŞKANLIĞI DEVRETMEDİ..!
Yayınlama: 04.04.2019
9.590
A+
A-

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde 4’üncü kez CHP’den Çanakkale Belediye Başkanı seçilen Ülgür Gökhan, mazbatasını aldı. Gökhan ile birlikte Kepez Beldesi’nin yeni belediye başkanı CHP’li Birol Arslan da mazbatasını alan bir diğer isim oldu…

 

 

Çanakkale’de 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Millet İttifakı’nın adayı CHP’li Ülgür Gökhan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde 4’üncü kez belediye başkanlığını kazandı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eşi Hale Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan ve partililerle birlikte Çanakkale Adliyesi’ne gelerek, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakan Özden’in elinden aldı. Gökhan ile birlikte merkeze bağlı Kepez Beldesi’nin yeni belediye başkanı CHP’li Birol Arslan da mazbatasını alan bir diğer isim oldu.

 

 

DÖRTTE DÖRT VURGUSU…

 

Gazetecilere poz veren Başkan Gökhan, mazbatasını tutuş şekliyle de dikkat çekti. Mazbatayı parmaklarını 4 şeklinde yaparak tutan Ülgür Gökhan; “Bu mazbata ile dörtte dört yapmış oldum. Arka arkaya 4 seçim kazandım. İlk olarak meclis tarafından başkan seçilmiş ve 1.5 yılda o şekilde görev yapmıştım. Elbette o zamanda mazbata almıştım. Onu da sayarsam 4 buçuk mazbatam var sayılır” diyerek espri yaptı ve salondakileri gülümsetti.  

 

 

MUTAN, BAŞKANLIK KOLTUĞUNU DEVRETMEDİ…

 

Daha sonra Adliye önünde meclis üyeleriyle birlikte hatıra pozu çekildi. Kepez CHP Belde Başkanlığında partililerle buluşan Birol Arslan ise oradan kalabalık bir grup partili ile birlikte yürüyerek Kepez Belediye binasına geldi ve başkanlık görevini teslim aldı. Ancak beklendiği gibi devir teslim törenine CHP’li eski Başkan Ömer Faruk Mutan katılmadı. Onun yerine makamı Başkan yardımcısı Eşref Koç devretti. Mutan, seçim sürecinde aynı partiye gönül veren CHP’li Birol Arslan’ı desteklemek bir yana çok ağır bir şeklide eleştirerek seçilmemesi için elinden geleni yapmış hatta açıkça bağımsız başkan adayı Gökhan Bayram’a destek verdiğini açıklamıştı.

 

 

‘GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ’

 

Mazbatayı 4’üncü kez aldığını belirten Başkan Gökhan, “Çanakkale için hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetler yapmak nasip olur. Sonuç itibarıyla seçim bitti. Artık kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sağlık içerisinde kentteki tüm hemşerilerimizle beraber hiç kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, her zaman olduğu gibi bu kentte kardeşçe yaşamak için çaba göstereceğiz. Herkese hizmet edeceğiz. Bugünden, şu dakikadan itibaren artık görev başladı. Görevimizi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Bütün Çanakkaleli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Çünkü çok sağlıklı, güzel, huzur ve barış içerisinde bir seçim geçti. Katkı veren herkese, rakip adaylarıma, başta Sayın Ayhan Gider olmak üzere, diğer partilerin örgütlerine teşekkür ediyorum. Çanakkale’ye yakışır bir seçim geçirdik. Ne mutlu bize” dedi.

Adliye binasında partililerin ‘Ülgür Başkan’ sloganı ve alkışlarıyla karşılanan Başkan Gökhan, herkese desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.