BENDE HELVA DAĞITACAĞIM!

CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki konuları değerlendirdi. Hala pilav meselesinin konuşulduğuna dikkat çeken Güneşhan, Pilav meselesinin ardından memlekette 3 tane seçim geçti, bir tane referandum geçti. Halk bunun değerlendirmesini yaptı. Prim yapmıyor, pilav meselesi onların acizliğini gösteriyor’’ şeklinde konuştu.

BENDE HELVA DAĞITACAĞIM!
Yayınlama: 06.02.2018
9.526
A+
A-

CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki konuları değerlendirdi. Hala pilav meselesinin konuşulduğuna dikkat çeken Güneşhan, Pilav meselesinin ardından memlekette 3 tane seçim geçti, bir tane referandum geçti. Halk bunun değerlendirmesini yaptı. Prim yapmıyor, pilav meselesi onların acizliğini gösteriyor’’ şeklinde konuştu.

 

 ÇARESİZLER ACİZLER

Basın toplantısında Ak Parti Çanakkale Milletvekilleri başta olmak üzere Ak Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’ı sert ifadelerle eleştiren Güneşhan, Başkan Ülgür Gökkan’ın seçimlerin ardından dağıttığı pilavın hala konuşulmasına anlam veremediğini ifade etti. Çanakkale’nin küçük bir yer olduğunu ve herkesin herkesi tanıdığını dile getiren Güneşhan, ‘‘Birbirimizi kandırmaya gerek yok, Hala pilavı konuşuyorlar. Pilav meselesinin ardından memlekette 3 tane seçim geçti, bir tane referandum geçti. Halk bunun değerlendirmesini yaptı. Prim yapmıyor, pilav meselesi onların acizliğini gösteriyor. Çaresizliğini gösteriyor söyleyecek bir şeylerinin olmadığını gösteriyor. Siz başka bir şey bilmiyor musunuz?  Başka bir şey göremiyor musunuz? Demek ki Çanakkale’de işler iyi gidiyor: belediyemiz doğru işler yapıyor. Güzel işler yapıyor. Onun için söyleyecek bir şey bulamıyorlar’’ dedi.

 

HALKA SAYGISIZLIK EDİYORLAR

Siyasiler olarak ‘Çanakkale’nin öncelikli sorunlarını çözelim’  önerisinde bulunan Güneşhan, ‘‘Ben uzlaşıdan yanayım, kavgadan yana değilim. Bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar etmek Çanakkale halkına saygısızlıktır. Çanakkale halkına karşı sorumluluklarımız var. Biz halkımızın yaşan standartlarını yükseltmek için çaba sarf ediyoruz. Pilav dağıtmak bizim kültürümüzde var, yerel seçimlerin ardından bende helva dağıtacağım’’ şeklinde konuştu.

 

 BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Ülgür Gökhan’ın 2012 yılından beri şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatan Güneşhan, ‘‘Çanakkale halkı kendisinden ve yapmış olduğu çalışmalardan memnun olmasa bu gün hala makamında oturuyor olamazdı. Sayın Ayhan Gider sizin boş vaktiniz çok anlaşılan. Milletvekili görevine geldiğiniz günden bu yana yaptığınız tek bir iş var ise paylaşın lütfen, kamuoyu merak ediyor. Çanakkale’nin ve ülkemizin iktidarınız sayesinde yaşamak zorunda kaldığı ve acil çözüm bekleyen sayısız sorunu var iken dönüp dolaşıp Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan ‘a yersiz asılsız suçlama ve eleştirilerde bulunmanız ‘En iyi savunma saldırıdır ’ anlayışına olan inancınızla alakalı sanırım ama bu sizi kurtarmıyor ne yazık ki. Belediye başkanımıza veya partimize saldırmayı bırakıp işinize baksanız nasıl olur acaba?

 

 ASLİ GÖREVİNİZİ YAPIN

Örneğin; Kaz dağlarındaki eşsiz ormanlarımız maden şirketlerinin kıyımına uğruyor, Atik Hisar barajı güvenlik sahası içerisinde kalan alanda siyanür kullanılarak altın madeni çıkarılacak ve bugünlerde binlerce ağaç kesiliyor. Gücünüz yetiyorsa Milli ve yerli olmaya biraz da bu açıdan bakınız ve ağaçların kıyımını durdurunuz’’dedi.  Köylere gidin ve tarım üreticilerinin, süt üreticilerinin nasıl borç batağına saplandığını dinleyin onlardan. Okullara gidin ve cemaatlerin okullarda nasıl cirit attığını, çocuklarımızın nasıl din istismarına uğradığını görün. Olması gereken çağdaş, laik, bilimsel eğitimin iktidarınız sayesinde nasıl içler acısı bir halde olduğunu görün ve yüzleşin kendinizle. Caddelere, sokaklara, Pazar yerlerine çıkın tek başınıza dolaşın halkımızın arasında cesaretiniz var ise. Belki o zaman bu ülkenin insanları ne yaşıyor farkına varırsınız. Belki o zaman vaktinizi sağa sola saldırarak yalan yanlış suçlamalarda bulunarak harcamaya vicdanınız el vermez de asli görevinize yoğunlaşırsınız’’dedi.

 

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş