BEREKET VE FELAKET YAN YANA..!

BEREKET VE FELAKET YAN YANA..!
Yayınlama: 13.11.2023
Düzenleme: 13.11.2023
1.469
A+
A-

Çanakkale’de sabah erken saatlerde başlayan kuvvetli yağış kenti olumsuz etkilemeyi sürdürüyor. Birçok ev ve iş yerini su basarken adeta göle dönen bazı cadde ve sokaklar araçlara geçit vermiyor…

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün “Sarı Kod” ile kuvvetli yağış uyarısında bulunduğu Çanakkale’de yağmur sabah saat 08.00’dem itibaren etkili olmaya başladı. Şiddetli yağış ile birlikte kent merkezinde bazı cadde ve sokaklar göle döndü.

 

 

Kuvvetli sağanak yağış bazı cadde ve sokakları adeta göle çevirdi. Venedik’i andıran manzaraların yaşandığı Çanakkale’de su ile dolan yollar sadece yayalara değil araçlara geçit vermez duruma geldi. Zemin katlarda ki ev ve işleri ile araçların içersine giren yağmur suları zarara neden olmaya devam ediyor.

 

 

17 Burda AVM önü gibi birçok caddede araçlar güçlükle ilerlerken Esenler Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Kazdağı sitesinin otoparkında su altında kalan araçların görüntüleri durumun ciddiyetinin gözler önüne seriyor.

 

 

Çanakkale Belediyesi ekipleri su birikintisi oluşan bölgelerde suyun tahliyesi ve rögar kapaklarının tıkanmaması için temizlik çalışması yaparken Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler trafik akışını sağlamak ve vatandaşlara yardımcı olmak için yoğun çaba harcıyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş