BİR KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ OTELDE NELER YAŞANDI..!

BİR KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ OTELDE NELER YAŞANDI..!
Yayınlama: 21.05.2023
Düzenleme: 21.05.2023
9.318
A+
A-

Çanakkale’de öğlen saatlerinde yaşanan korkunç olayda bir kişi hayatını kaybetti. Otel binasından zemine çakılan kişinin intihar mı ettiği yoksa kazaya mı kurban gittiği araştırılıyor…

 

Üzücü olay bugün saat 14.00 sıralarında Çan ilçesinde meydana geldi. İlçe merkezinde hizmet veren Ataol Termal Otel önünde duyulan gürültüye koşan personel ve vatandaşlar zeminde yatan ağır yaralı bir erkek ile karşılaştı.

 

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede yüksekten düşmeye bağlı olarak ağır yaralı olduğu belirlenen şahıs hızla Çan Devlet Hastanesine sevk edildi. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Ölen kişinin bir süre önce otele giriş yapan Çan nüfusuna kayıtlı A. Başaran olduğu belirlendi. Çan Orman İşletme Müdürlüğünde şoförlük yapan Başaran’ın otelin yüksekteki restoran katından düşerek öldüğü öğrenildi. Psikolojik sorunları olduğu ve daha önce de intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen A. Başaran’ı ölüme götüren olayın sebebinin intihar olduğu değerlendiriliyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş