BİNAYI HAVAYA UÇURACAKTI..!

İş yerinde cinnet geçiren esnaf, ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. Tüpleri açan, camları kırıp eline geçeni sokağa fırlatan kişi az daha binayı havaya uçuruyordu…

BİNAYI HAVAYA UÇURACAKTI..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
7.368
A+
A-

Çanakkale’de, Set Boyu Caddesi üzerinde bulunan bir  dönerciyi işleten H. K, henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet getirdi. iş yerinin camlarını kıran dönerci, içeride bulunan malzemeleri sokağa fırlatmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, öfkeli esnafı sakinleştirmek için uzun süre dil döktü. H.K, bu esnada iş yerinde bulunan bütün mutfak tüplerini de kapının önüne yığarak açtı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi ile İtfaiye ve acil servis ekipleri sevk edildi. Bir süre polis ekiplerini dükkanına  yaklaştırmayan esnafı ikna etmek için vatandaşlarda yoğun çaba harcadı. Zaman zaman tüpleri açan esnafın kendini patlatmasından korkan polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapatarak güvenlik şeridi oluşturdu.

Polis ekiplerine yaklaşık 1 saat süreyle direnen esnaf daha sonra teslim oldu. Öte yandan cinnet geçiren esnafın yanında çalışan işçisinin de olduğu öğrenildi. Polis ekipleri cinnet geçiren esnafı başka bir çıkıştan İl Emniyet Müdürlüğüne götürürken, gazdan etkilenen çalışanı ise tıbbi müdahale yapılmak üzere Çanakkale Devlet hastanesine kaldırıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş